Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Η αγωνία δεν τελειώνει για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί ελπίζουν να τον ξυπνήσουν, δυστυχώς όμως...»

Ποια η πραγματικότητα για την κατάστασή του;

16 Απριλίου 2024 09:01
Η αγωνία δεν τελειώνει για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί ελπίζουν να τον ξυπνήσουν, δυστυχώς όμως...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά το έμφραγμα που είχε υποστεί στις 28 Μαρτίου, με τους γιατρούς να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν.

Το πρωί της Δευτέρας (15/4) ο Γιώργος Λιάγκας μετέδωσε τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα στον «αέρα» του «Πρωινού». Σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής, σήμερα (16/4) αναμένεται να υποβληθεί σε νέες αναλυτικές εξετάσεις ο Δημήτρης Κόκοτας και, εφόσον οι ενδείξεις είναι καλές, την Τρίτη θα γίνει ακόμα μια προσπάθεια από τους γιατρούς να ξυπνήσουν τον τραγουδιστή.

Το σχόλιο του Λιάγκα για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα

«Όταν κλείσει το 15νθήμερο της διασωλήνωσης, μετά προβαίνουν σε τραχειοτομία οι γιατροί, κάτι το οποίο έχει γίνει και στον Δημήτρη Κόκοτα, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Έχουν γίνει μόνο δύο -δυστυχώς αποτυχημένες- προσπάθειες να ξυπνήσουν τον Δημήτρη Κόκοτα. Σήμερα (σ.σ. χθες) μαθαίνω ότι θα υποβληθεί σε νέες ενδελεχείς εξετάσεις. Μέχρι το βράδυ θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων και αν όλα είναι όπως ελπίζουν να είναι οι γιατροί, μάλλον αύριο (σ.σ. σήμερα) θα γίνει η τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πολλοί το άκουσαν λίγοι το κατάλαβαν για τον Δημήτρη Κόκοτα: Η μυστική συμφωνία της οικογένειάς του τη στιγμή που παλεύει για τη ζωή του

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει τη συμπαράσταση μιας ολόκληρης χώρας τη στιγμή, που παλεύει στη ΜΕΘ για τη ζωή του, με τους γιατρούς να ετοιμάζονται την νέα εβδομάδα να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια, ώστε να τον αποσωληνώσουν.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Επί Τόπου» χωρίς περιστροφές, η κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή είναι μεν κρίσιμη, αλλά σταθερή, με την ατζέντη του, Σάντρα Βουτσά, να αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις και τη συμφωνία, που υπάρχει με την οικογένειά του.

«Μια ιστοσελίδα μίλησε για ιατρικό ανακοινωθέν, ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, κάτι που είναι ψέμα. Χρειάζεται υπομονή από όλη την οικογένεια. Δεν μπορώ να απαντήσω για την κατάστασή του, καθώς έχουμε συμφωνήσει να μιλά για αυτή μόνο η σύζυγός του Δημήτρη, η Κατερίνα. Προσωπικά δεν μπορώ να μπω στην Εντατική να τον δω», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share