Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Ορέστης Τζιόβας: «Ταξιδεύω και με αγνώστους για να μοιραστώ βενζίνες και διόδια, είναι 110 ευρώ να πας Θεσσαλονίκη» (video)

«Έλαβα πολύ αρνητικά σχόλια και βρισίδι για τη σεξουαλικότητά μου»

14 Απριλίου 2024 14:15
Ορέστης Τζιόβας: «Ταξιδεύω και με αγνώστους για να μοιραστώ βενζίνες και διόδια, είναι 110 ευρώ να πας Θεσσαλονίκη» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή «I love Σου Κου» βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας, όπου μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει.

«Θεωρώ ότι έβαλα ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητά μας. Βέβαια, ήταν αναμενόμενα τα αρνητικά σχόλια. Για τη δουλειά όχι, αλλά έλαβα πολύ αρνητικά κι άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα. Ήταν τελείως αναμενόμενες αυτές οι αντιδράσεις, δε με παραξένεψε», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός για τη σεξουαλικότητά του.

Διαβάστε επίσης: Ορέστης Τζιόβας: «Δεν θα έκανα σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, είναι πειραματικό για εμένα, μου αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες»

«Έχω πολλούς φίλους και ανθρώπους, και ξέρεις κι εσύ που είσαι από μια επαρχιακή πόλη, πόσο δύσκολα μπορεί να περνά ένας άνθρωπος με διαφορετική σεξουαλικότητα. Έχω δει τέρατα από κοντινούς μου ανθρώπους από τις οικογένειές τους και να τους αποκληρώνουν. Λίγο έλεος. Έχουμε δει και πρακτικές μεταστροφής από την Εκκλησία», συνέχισε ο Ορέστης Τζιόβας.

«Ταξιδεύω και με αγνώστους στη Θεσσαλονίκη για να μοιραστώ τα έξοδα»

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τις αναρτήσεις που έκανε στα social media, αναζητώντας ανθρώπους για να ταξιδέψουν μαζί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μοιραστεί τα έξοδα της βενζίνης και των διοδίων.

«110 ευρώ θέλει η βενζίνη και τα διόδια για να πας», σχολίασε ο Ορέστης Τζιόβας για την περίοδο που έπρεπε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω παράστασης, με την παρουσιάστρια να του επισημαίνει ότι: «Ένας άνθρωπος που βλέπει τον Ορέστη Τζιόβα, που είναι πρωταγωνιστής, που παίζει στο θέατρο, δεν μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο».

Κατάθεση ψυχής από Ορέστη Τζιόβα: «Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σ@ξουαλικά - Όταν πέρασα στην δραματική σχολή γνώρισα...»

Σε μια κατάθεση ψυχής αναφορικά με τη σεξουαλικότητά του προέβη ο Ορέστης Τζιόβας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως ήθελε να πειραματιστεί από μικρή ηλικία και όταν πέρασε στη δραματική σχολή γνώρισε ομοφυλόφιλα άτομα και έγιναν ο κύκλος του.

«Πρέπει ένας έφηβος να μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Οι συντηρητικοί άνθρωποι είναι σε μεγάλη ηλικία και θα ‘φύγουν’ σύντομα και θα μείνουν οι πιο προοδευτικοί. Έγινε μία κουβέντα με τους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου, δεν υπήρχε όμως λόγος να γίνει. Άμα εσύ νιώθεις καλά, μπορείς να το επικοινωνήσεις και πιο εύκολα. Παράλληλα, δείτε τι είπε για τα τρανς άτομα.

Μιλάω ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου για να ανοίξω τον δρόμο και να είναι πιο εύκολο για άλλα παιδιά. Έλαβα πολλά μηνύματα. Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά. Όταν πέρασα στην δραματική σχολή γνώρισα ομοφυλόφιλα άτομα και έγιναν ο κύκλος μου. Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός. Αν ένιωθα έλξη, θα ήμουν σε σχέση με άνδρες», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Για την προοπτική απόκτησης δικής του οικογένειας, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά αλλά ο γάμος είναι κάτι νομικό. Συγχωρώ την απιστία, έχω απιστήσει και το μετάνιωσα. Το σεξ παίζει σημαντικό ρολό σε μία σχέση αλλιώς θα το ψάξεις άλλου. Έχω υπάρξει σε τοξική σχέση, υπήρχε μια ένταση, δεν υπήρχε αγάπη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share