Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Ορέστης Τζιόβας για τα τρανς άτομα: «Υπάρχει μεγάλο μίσος, σε φτύνουν στον δρόμο. Θέλουν να σε σκοτώσουν» (Video)

«Αυτό που δεν αρέσει στους ανθρώπους είναι η ελευθερία που επέλεξε να έχει το άλλο άτομο και σίγουρα, δεν έχουν αυτοί»

26 Οκτωβρίου 2023 07:51
Ορέστης Τζιόβας για τα τρανς άτομα: «Υπάρχει μεγάλο μίσος, σε φτύνουν στον δρόμο. Θέλουν να σε σκοτώσουν» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τους ομοφυλόφιλους και τρανς ανθρώπους στη σύγχρονη κοινωνία, αλλά και τους εθισμούς που ξεπέρασε. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο «μίσος» που δέχονται κάποιοι για τη σεξουαλικότητά τους.

Παράλληλα, σε μία κατάθεση ψυχής είχε προχωρήσει ο Ορέστης Τζιόβας, όπου αναφερόμενος σε παλαιότερες δηλώσεις του, τόνισε τους λόγους για τους οποίους μίλησε ανοιχτά για τους εθισμούς του αλλά και τη σ@ξου@λικότητ@ του.

«Υπάρχει μεγάλο μίσος, σε φτύνουν στον δρόμο. Θέλουν να σε σκοτώσουν»

«Έχω κουβεντιάσει πάρα πολύ με ομοφυλόφιλους ανθρώπους και τρανς άτομα για την αντίδραση στη σεξουαλικότητά τους. Για τα τρανς άτομα υπάρχει ακόμα περισσότερο, υπάρχει δηλαδή, πολύ μεγάλο μίσος. Σε φτύνουν στον δρόμο», είπε αρχικά.

«Και στους ομοφυλόφιλους συμβαίνει, αλλά στα τρανς άτομα είναι κάτι ακραίο. Θέλουν δηλαδή, να σε σκοτώσουν. Δυστυχώς, δεν έχουν ξεπεραστεί αυτά, υπάρχουν ακραίες αντιδράσεις», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα ακραίο περιστατικό που έζησε ένας φίλος του για τη σεξουαλικότητά του.

«Πρόσφατα, είχε ανεβάσει ένας φίλος στα social media ότι δέχτηκε επίθεση στον δρόμο. Ο άλλος του μίλησε άσχημα χωρίς λόγο, τον έφτυσε κιόλας για την εμφάνισή του.

Μέσα από τη συζήτηση, κατέληξα ότι αυτό που δεν αρέσει στους ανθρώπους είναι η ελευθερία που επέλεξε να έχει το άλλο άτομο και σίγουρα, δεν έχουν αυτοί. Γιατί δηλαδή, ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο ελεύθερος, έχει σπάσει τα στερεότυπα και ζει όπως γουστάρει; Αυτό είναι που σιχαίνονται», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για τους εθισμούς που βίωσε στο παρελθόν και το πώς τους ξεπέρασε.

«Μέσα από τους εθισμούς μαθαίνει κάποιος τον εαυτό του. Μαθαίνεις τα άκρα σου, τα όριά σου. Εγώ δεν ζήτησα τη βοήθεια επαγγελματιών για να κάνω απεξάρτηση. Το έκοψα μαχαίρι μέσα σε μια μέρα και δούλεψε μια χαρά. Ήταν σε ένα τελματικό στάδιο που δεν ήθελα άλλο, οπότε συνέβη από μόνο του», είπε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share