Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Έκτακτες εξελίξεις για την υγεία του Νίκου Βέρτη: «Εξαντλήθηκε τόσο έντονα που για τα επόμενα 24ωρα...»

Η ενημέρωση για την υγεία του τραγουδιστή

14 Απριλίου 2024 13:24
Έκτακτες εξελίξεις για την υγεία του Νίκου Βέρτη: «Εξαντλήθηκε τόσο έντονα που για τα επόμενα 24ωρα...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Βέρτης αναγκάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να ακυρώνει και τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται, έχοντας υποστεί τροφική δηλητηρίαση.

Σήμερα (14/4), όπως μαθαίνουμε από τους στενούς συνεργάτες του, η κατάστασή του δείχνει βελτίωση, όμως θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τα επόμενα 24ωρα ώστε να νιώσει και πάλι δυνατός για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του.

Η ενημέρωση για την κατάσταση του Νίκου Βέρτη

«Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα, έχει μια σταθερή βελτίωση. Με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε δύο τρεις μέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας».

Νίκος Βέρτης: «Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου»

Ο Νίκος Βέρτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και το “Ενώπιος Ενωπίω”, έκανε λόγο για τη σχέση που έχει με τη Θρησκεία.

Ειδικότερα, δήλωσε: «Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου. Διανύουμε μια εποχή που η νεολαία φοβάται να πει ‘πιστεύω στον Χριστό’. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Θέλω ο καθένας να μπορεί να έχει την ελευθερία να εκφράσει αυτό που πιστεύει. Είτε είσαι στον Χριστό, είτε στον Μωάμεθ, είτε δεν πιστεύεις πουθενά. Δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να ακούω πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη. Με ενοχλεί αυτό γιατί ναι όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι ανώτερο αλλά φοβούνται να το εκφράσουν».

“Εγώ γιατί πιστεύω στον Χριστό; Όχι για τα θαύματα που έχει κάνει. Πιστεύω στον Χριστό γιατί έχει αυτό που εμένα με αντιπροσωπεύει στη ζωή μου. Η αρχή και το τέλος. Η αγάπη. Με την αγάπη λύνεις τα πάντα στη ζωή” συμπλήρωσε.

“Αυτό είναι κατ’ εμέ ο Χριστός, αγάπη, αυτό μου διδάχθηκε” τόνισε.

“Έχω πει πολλές φορές σε φίλους μου ιερείς ότι αν πετούσαν τα χρυσά από πάνω τους, και τη λιμουζίνα και ήταν πιο ταπεινοί όπως ήταν ο γέροντας Παΐσιος, θα είχαν προσελκύσει περισσότερο κόσμο και τη νεολαία κοντά τους. Η ταπεινότητα είναι αυτή που θα φέρει τη νεολαία στην Εκκλησία και όχι η υπερβολή” σχολίασε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share