Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Νίκος Βέρτης: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει - Εξελίξεις με την υγεία του

Η ενημέρωση για την κατάστασή του

14 Απριλίου 2024 11:31
Νίκος Βέρτης: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει - Εξελίξεις με την υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Βέρτης ανησύχησε άπαντες το Σάββατο (13/4), καθώς χρειάστηκε άμεσα να διακομιστεί στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας, που προέκυψε, με τις εμφανίσεις του να ακυρώνονται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, ο αγαπημένος καλλιτέχνης χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι εμφανίσεις του για το Σάββατο (13/4) και την Κυριακή (14/4). Ωστόσο, στην εν λόγω ανακοίνωση δεν αναφερόταν πουθενά ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που οδήγησε τον Νίκο Βέρτη στο νοσοκομείο.

Το πρωί της Κυριακής (14/4) μέσα από την εκπομπή I love Σουκου, ότι το πρόβλημα που οδήγησε τον Νίκο Βέρτη στο νοσοκομείο είναι η γαστρεντερίτιδα. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο τραγουδιστής είναι ήδη καλύτερα και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στη μέρα.

Νίκος Βέρτης: «Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου»

Ο Νίκος Βέρτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και το “Ενώπιος Ενωπίω”, έκανε λόγο για τη σχέση που έχει με τη Θρησκεία.

Ειδικότερα, δήλωσε: «Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου. Διανύουμε μια εποχή που η νεολαία φοβάται να πει ‘πιστεύω στον Χριστό’. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Θέλω ο καθένας να μπορεί να έχει την ελευθερία να εκφράσει αυτό που πιστεύει. Είτε είσαι στον Χριστό, είτε στον Μωάμεθ, είτε δεν πιστεύεις πουθενά. Δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να ακούω πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη. Με ενοχλεί αυτό γιατί ναι όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι ανώτερο αλλά φοβούνται να το εκφράσουν».

“Εγώ γιατί πιστεύω στον Χριστό; Όχι για τα θαύματα που έχει κάνει. Πιστεύω στον Χριστό γιατί έχει αυτό που εμένα με αντιπροσωπεύει στη ζωή μου. Η αρχή και το τέλος. Η αγάπη. Με την αγάπη λύνεις τα πάντα στη ζωή” συμπλήρωσε.

“Αυτό είναι κατ’ εμέ ο Χριστός, αγάπη, αυτό μου διδάχθηκε” τόνισε.

“Έχω πει πολλές φορές σε φίλους μου ιερείς ότι αν πετούσαν τα χρυσά από πάνω τους, και τη λιμουζίνα και ήταν πιο ταπεινοί όπως ήταν ο γέροντας Παΐσιος, θα είχαν προσελκύσει περισσότερο κόσμο και τη νεολαία κοντά τους. Η ταπεινότητα είναι αυτή που θα φέρει τη νεολαία στην Εκκλησία και όχι η υπερβολή” σχολίασε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share