Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αδυνατισμένος, με άσπρα μαλλιά: Έτσι είναι σήμερα στα 75 του ο Πάνος Μιχαλόπουλος που ζει πλέον στο χωριό του

Τα παράτησε όλα ο ηθοποιός και δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ

10 Απριλίου 2024 09:46
Αδυνατισμένος, με άσπρα μαλλιά: Έτσι είναι σήμερα στα 75 του ο Πάνος Μιχαλόπουλος που ζει πλέον στο χωριό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα του Πάνου Μιχαλόπουλου μετέφερε ο καλός του φίλος, Ηρακλής Τσίκινης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Επί Τόπου».

Ο ηθοποιός, πλέον, δε ζει στην Αθήνα και έχει απομακρυνθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν προβλήματα υγείας και απομόνωση, ωστόσο, ο φίλος του τον έχει δει πρόσφατα και ξεκαθαρίζει την κατάστασή του.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Πάνος Μιχαλόπουλος: Η απομάκρυνση από τα φώτα και η νέα του ζωή στην επαρχία

Ο Ηρακλής Τσίκινης, αρχικά, δήλωσε: «Ο Πάνος τα τελευταία χρόνια μένει στο χωριό της Μικρομάνης, πολύ κοντά στην Καλαμάτα. Χαίρεται πάρα πολύ για αυτό που ζει στην Καλαμάτα. Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Είναι γοητευτικός και ίδιος με προηγούμενα χρόνια, πολύ εντυπωσιακός άνθρωπος. Εκπέμπει ομορφιά, ευγένεια και καλοσύνη.

Δείτε επίσης: Μίτση Καρρά: Έτσι είναι στα 84 η σωσίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Η ανατριχιαστική ομοιότητα και οι σκηνές που την «ντούμπλαρε»

Δεν έχει να κάνει με απομόνωση, ούτε έχει σχέση με τις συνεργασίες του, είναι επιλογή του. Έχει πάρα πολλούς φίλους. Περνάει αρκετό χρόνο και στην Αθήνα. Απλά για λόγους που ικανοποιούν το μέσα του ακολούθησε αυτή τη διαδρομή». Και συνέχισε λέγοντας: «Βέβαια, μου ομολόγησε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις να επανέλθει είτε στο θέατρο ή σε κάποια σειρά και το σκέφτεται, αλλά είναι θέμα δικό του. Είναι πάρα πολύ υγιής, έχει φοβερή φυσική κατάσταση και μου έκανε εντύπωση. Τον είδα πάρα πολύ ευτυχισμένο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share