Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Όλα στο φως για την υγεία του Πάνου Μιχαλόπουλου: «Δέχεται πάρα πολλές πιέσεις...»

Η αποκάλυψη για την την απομόνωσή του

7 Απριλίου 2024 14:10
Όλα στο φως για την υγεία του Πάνου Μιχαλόπουλου: «Δέχεται πάρα πολλές πιέσεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή του OPEN, Επί Τόπου, το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου, μίλησε ένας πολύ καλός φίλος του Πάνου Μιχαλόπουλου, σχετικά με την κατάσταση της υγείας, αλλά και τη ζωή του ηθοποιού γενικότερα. Ο λόγος για τον διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ζει πλέον στην Αθήνα, γεγονός που έχει δώσει την εντύπωση σε πολλούς πως έχει απομονωθεί, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που μιλούν για προβλήματα υγείας. Ο φίλος του, λοιπόν, που τον συνάντησε πρόσφατα, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.

Δείτε επίσης: «Λύγισε» η Βάσια Παναγοπούλου για τον Πάνο Μιχαλόπουλο - «Μου λείπει πολύ -Θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα...»

Η αποκάλυψη για τη νέα ζωή του Πάνου Μιχαλόπουλου

«Μένει στο χωριό της Μικρομάνης, πολύ κοντά στην Καλαμάτα. Χαίρεται πάρα πολύ για αυτό που ζει στην Καλαμάτα. Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Είναι γοητευτικός και ίδιος με προηγούμενα χρόνια, πολύ εντυπωσιακός άνθρωπος.

Δεν έχει να κάνει με απομόνωση ούτε έχει σχέση με τις συνεργασίες του, είναι επιλογή του. Έχει πάρα πολλούς φίλους. Περνάει αρκετό χρόνο και στην Αθήνα. Απλά για λόγους που ικανοποιούν το μέσα του ακολούθησε αυτή τη διαδρομή.

Βέβαια, μου ομολόγησε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις να επανέλθει είτε στο θέατρο ή σε κάποια σειρά και το σκέφτεται, αλλά είναι θέμα δικό του. Είναι πάρα πολύ υγιής, έχει φοβερή φυσική κατάσταση και μου έκανε εντύπωση. Τον είδα πάρα πολύ ευτυχισμένο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει κάποια σύντροφο, ανέφερε πως δεν γνωρίζει.

Στην εκπομπή, παρόλα αυτά, προβλήθηκε και μία φωτογραφία που παρουσιάζει την εικόνα του ηθοποιού όπως είναι σήμερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share