Δεν χαμπαριάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη έφαγα όλα τα μπεργκεράδικα της Αθήνας – Σε αυτήν τρώω όλα τα μακαρόνια…» (video)

Για τις εγκυμοσύνες της και τις λιγούρες της, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές προτάσεις.
Με την ευκαιρία, δείτε το υπερπολυτελές σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.
«Είναι τελείως διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη γιατί έχω και ένα μωρό πολύ μικρό. Δέχθηκα τηλεοπτική πρόταση για αυτήν την περίοδο. Μου έχει λείψει πολύ η δουλειά.
Στο πρώτο παιδί μου είχα φάει όλα τα μπέργκερ της Αθήνας, τώρα τρώω όλα τα μακαρόνια. Το επάγγελμα του παρουσιαστή είναι θέμα τριβής και εμπειρίας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Τους προσέχει σαν τα μάτια της: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγείρεψε στον άντρα της και τον γιο της (photos)
Εν αναμονή του δεύτερου παιδιού της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι, όπου φροντίζει τόσο τον γιο της όσο και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
Η κοιλίτσα της μεγαλώνει καθημερινά και παρόλο που αυτό μπορεί να της προκαλεί κούραση, δεν έχει σταματήσει να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν. Την Παρασκευή (1/3), για παράδειγμα, μπήκε στην κουζίνα για χατίρι τους και μαγείρεψε δύο φαγητά, ξεχωριστά για τον καθένα.






0 ΣΧΟΛΙΑ