Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι έγκυος, μεγαλώνει η οικογένειά μας» - Η χαρμόσυνη ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Επιβεβαίωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

23 Φεβρουαρίου 2024 08:24
Αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι έγκυος, μεγαλώνει η οικογένειά μας» - Η χαρμόσυνη ανακοίνωση της παρουσιάστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών σε dinner party σε γνωστό εστιατόριο, που ανήκει στον σύζυγό της, στο Πεδίον του Άρεως, και έκανε την ευχάριστη ανακοίνωση.

Παράλληλα, έσκασαν τα ευχάριστα για την Βασιλική Τρουφάκου - Έγκυος στο πρώτο της παιδί η ηθοποιός

Εμφανίστηκε με ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, που κάλυπτε την φουσκωμένη της κοιλιά. Φανερά ευδιάθετη, η παρουσιάστρια, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και παρότι στην αρχή ήταν αρκετά συγκρατημένη, όταν όμως οι δημοσιογράφοι της ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες «φωτογραφίζεται» από τα sites ως η παρουσιάστρια που είναι έγκυος, εκείνη έκανε την αποκάλυψη!

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δε λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση, αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δε θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική» αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η πρώτη εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλιά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ακόμα για αυτό θα λέμε; Είμαι 36, παντρεύτηκα, έκανα παιδί, ετοιμάζομαι για το 2ο»

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρω, κάνει που το λέω ή θα αρχίσουν να λένε πάλι; Εγώ είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τελεία, είναι κάτι που μοιράστηκα με τον κόσμο γιατί με αυτόν έχω επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω η δική μου αλήθεια και τα δικά μου μάτια είναι που κοιτάζω τον κόσμο και λέω και θεωρώ το αντιλαμβάνεται», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σχετικά με τα όσα λέγονται και γράφονται, κατά καιρούς, για το παρελθόν της στην τηλεόραση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Δεν τα είδα και δεν τα βλέπω. Δεν με στεναχωρεί και δεν με αγγίζει. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει και πού αναφέρονται όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των εκπομπών. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το κουράζουμε για να γεμίζουμε τις ώρες των εκπομπών».

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Είμαι 36 ετών πια, έχω παντρευτεί, έχω κάνει παιδί, θα κάνω δεύτερο και ακόμα λέμε τι; Σκεφτόμαστε δεύτερο παιδί, θέλουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share