Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

8 λέξεις ήταν αρκετές για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Σούσουρο με αυτά που είπε μετά τις φήμες γάμου Βανδή-Μπισμπίκη

«Δίκασε» η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, τα είπε έξω από τα δόντια

29 Μαρτίου 2024 13:16
8 λέξεις ήταν αρκετές για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Σούσουρο με αυτά που είπε μετά τις φήμες γάμου Βανδή-Μπισμπίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, η οποία συνηθίζει να μοιράζεται τις σκέψεις της.

Η επιχειρηματίας και πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, έκανε ένα TikTok μέσα από το οποίο στο οποίο εμφανίζεται η ίδια να λέει χαρακτηριστικά:

«Άσε που είναι και Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου σήμερα. Τώρα το είδα και σκεφτόμουν τι παραστάσεις έχω δει, τι ερμηνείες έχω δει και συνειδητοποίησα ότι τις καλύτερες ερμηνείες τις έχω δει εκτός σκηνής».

Και αυτό, μόλις δυο ημέρες αφότου κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη κλείνει το βίντεο με το hashtag #οχιαλλοθεατροεκτοσσκηνης. Ένα βίντεο και μια φράση που έφερε πληθώρα από σχόλια.

Δίνει τέλος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Πήρε τη μεγάλη απόφαση από κοινού με τη Δέσποινα Βανδή

«Θορυβημένος» είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, το προηγούμενο διάστημα.

«Τέλος για μένα οι καταχρήσεις, έξω από τη ζωή μου». Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αντιμετώπισε δύσκολες στιγμές το προηγούμενο διάστημα, έχει αποφασίσει να αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής του.

Αν και η καρδιά του χαίρει άκρας υγείας μετά την τοποθέτηση δύο στεντ, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναγνωρίζει την ανάγκη να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην υγεία του. Οι συμβουλές του γιατρού είναι πολλές και προβλέπουν μετατροπές στον τρόπο ζωής του.

Παρατήρησε τις αγαπημένες του συνήθειες, όπως το ποτό και το τσιγάρο. Ο γιατρός επιβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι πρέπει να εγκαταλείψει αυτές τις συνήθειες, με το τσιγάρο να αποτελεί προτεραιότητα που πρέπει να αποκόψει αμέσως.

Επιπλέον, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει τη συνεχή υποστήριξη της Δέσποινας Βανδή, η οποία δείχνει να είναι ο φύλακας άγγελός του σε αυτή την προσπάθεια αλλαγής. Η παρουσιάστρια τον ενθαρρύνει και τον βοηθάει να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό και διαφορετικό τρόπο ζωής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share