Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Ορμητικό ποτάμι» η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: «Είναι η λατρεία μου... Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω!»

Αποκάλυψε τη μεγάλη της αγάπη

7 Ιανουαρίου 2024 14:47
«Ορμητικό ποτάμι» η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: «Είναι η λατρεία μου... Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για τον γιο τους, αλλά και τα επαγγελματικά της.

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος. Ο γιος μου, ο Μιχάλης, είναι 10 ετών. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης. Στο μαγαζί μου θα βρείτε μια “non binary” τουαλέτα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πρόσθεσε επίσης: «Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί.

Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται για μένα

Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα σάιτ, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου».

Απασφάλισε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: «Τα φιλιά μου στην εξουσία, που τόσο πολύ λάτρεψαν, όσοι τη μισούσαν….»

Απασφάλισε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη με νέα ανάρτηση της, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, «τα φιλιά μου στην εξουσία, που τόσο πολύ λάτρεψαν, όσοι τη μισούσαν...». Με την ευκαιρία, αυτό είναι το βίντεο που θέλει να κρύψει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Σήμερα η μέρα έχει όνομα! Θα την ονομάσω ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Είναι η δίκη μου Επανάσταση! Είναι η μέρα που θα πάρω πίσω όλα αυτά που μου ανήκουν! Είμαι έτοιμη! Μέχρι τελικής πτώσης!!! Τα φιλιά μου στην εξουσία, που τόσο πολύ λάτρεψαν, όσοι τη μισούσαν….», έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στη νέα της ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share