«Σπόντα» Ελένης Μενεγάκη σε Mega: «Ούτε να ακούω για παρεξηγήσεις τώρα…»

Μία πρόβλεψη για τους Σκορπιούς που έκανε λόγο για εντάσεις και παρεξηγήσεις στο εργασιακό περιβάλλον έκανε την Ελένη Μενεγάκη να αντιδράσει on air.
Πιο συγκεκριμένα, η Σμάρω Σωτηράκη προέβλεψε για τους ανθρώπους που ανήκουν στο ζώδιο του σκορπιού, όπως η παρουσιάστρια, ότι θα αντιμετωπίσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά τους και καλό θα είναι να κρατήσουν μία στάση χαμηλών τόνων.
«Ε όχι… Ε όχι… Με τίποτα, δεν θέλω να τα ακούω αυτά. Ούτε να τα ακούω» είπε η παρουσιάστρια, της οποίας το τηλεοπτικό μέλλον συζητιέται πολύ έντονα τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς το συμβόλαιό της με το Mega λήγει το καλοκαίρι.
Ανακοίνωσε το γάμο στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη: «Είσαι των αλλαγών και έλεγα μήπως…»
Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να βγάλει… είδηση με το ξεκίνημα της εκπομπής της σήμερα (22/3), χάρη σε μια ερώτηση, που έκανε σε συνεργάτη της σε μια στήλη, που προβάλλεται στο ξεκίνημα.
Η παρουσιάστρια, της οποίας ο γιος εμφανίστηκε ανανεωμένος, πήγε κοντά στον σεφ, Γιώργο Παπακώστα που σήμερα μας έδειξε πώς να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα μπακαλιάρο με σκορδαλιά την 25η Μαρτίου και τον ρώτησε: «Ο Γιώργος μας κάνει συνεχώς εκπλήξεις… με παραδοσιακά φαγητά! Τι έχει αλλάξει παιδί μου στη ζωή σου;».
Με εκείνον να απαντά: «Ποιος εγώ; Έχω αρχίσει Ελένη να γίνομαι πιο παραδοσιακός»! Και τότε ήρθε η ερώτηση: «Ετοιμάζεσαι για γάμο;».
Με τον Γιώργο Παπακώστα να… «μασάει» τα λόγια του: «Δεν,εεε… δεν… Μπακαλιάρο με σκορδαλιά σήμερα». Και η παρουσιάστρια το συνέχισε: «Σε βλέπω των αλλαγών και λέω μήπως πας για γάμο, για αλλαγές;».
Με τον σεφ να δηλώνει: «Έχουν γίνει πολλές αλλαγές, άργησα να ωριμάσω Ελένη μου», αλλά δεν θέλησε να πει περαιτέρω».






0 ΣΧΟΛΙΑ