Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Αγνώριστος ο Άγγελος Λάτσιος: Πιο γοητευτικός από ποτέ ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου

Η νέα φωτογραφία που τον δείχνει εκ νέου ανανεωμένο

22 Μαρτίου 2024 09:41
Αγνώριστος ο Άγγελος Λάτσιος: Πιο γοητευτικός από ποτέ ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος ζει τη δική του ζωή και κάθε φορά εμφανίζεται και... πιο φρέσκος, με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου να είναι πιο γοητευτικός από ποτέ.

O Άγγελος Λάτσιος ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά πόζαρε ξαπλωμένος στο γρασίδι, φορώντας μία πορτοκαλί βερμούδα και ένα μαύρο hoodie με κουκούλα, ενώ από μέσα φορούσε ένα καπέλο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, που πρόσφατα ευχήθηκε και στην αδελφή του, Λάουρα, είναι λάτρης του instagram και δημοσίευσε ένα διαφορετικό στιγμιότυπο από την απόδρασή του στη φύση. Ο Άγγελος Λάτσιος μεγάλωσε, άλλαξε, είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ και έχει αποκτήσει νέες συνήθειες.

Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Περήφανη η Ελένη Μενεγάκη: Η αγορά-επένδυση που έκανε ο Άγγελος Λάτσιος στα 21 του και αποκαλύφθηκε

Περήφανη μαμά είναι η Ελένη Μενεγάκη, καθώς ο Άγγελος Λάτσιος έκανε μια αγορά-επένδυση στα 21 του που του αλλάζει εν μέρει τη ζωή.

Ο Άγγελος εκτός από τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση, έκανε αλλαγές και στη ζωή του.

Ο 21χρονος λατρεύει τις αλλαγές και έχει αλλάξει πολλές φορές look και στυλ και στα 21 του χρόνια είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ!

Μάλιστα με σωστή διατροφή και καθημερινή γυμναστική έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ και έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί.

Ο Άγγελος εργάζεται στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος με τη μητέρα του στα Άχλα της Άνδρου ενώ έχει αλλάξει και σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Γαία Μερκούρη.

Στα 21 του χρόνια αγόρασε αυτοκίνητο και η αποκάλυψη έγινε δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στο Instagram του που απεικονίζεται μέσα σ΄ αυτό και η φίλη του, Άρτεμις Αστεριάδη τον ρώτησε αν το αγόρασε και εκείνος της απάντησε με μία κόκκινη καρδούλα!

Άγγελος Λάτσιος αυτοκίνητο

Τώρα λοιπόν έχει δικό του αυτοκίνητο και χαρούμενος κάνει βόλτες!

Άγγελος Λάτσιος Άρτεμις Αστεριάδη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share