Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: «Τη θαύμαζα από τότε που την έβλεπα στην τηλεόραση»

Ο Χρήστος Σαντικάι δεν κρύβει τον έρωτα του για τη σύζυγο του, Λάουρα Νάργες

13 Μαρτίου 2024 14:44
Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: «Τη θαύμαζα από τότε που την έβλεπα στην τηλεόραση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αυτό είναι ολοφάνερο.

Σε συνέντευξη του σε εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε για την πατρότητα, την σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, αλλά και για το νέο του τραγούδι.

Διαβάστε επίσης: Λίκνισμα χελιού: Χορεύει τσιφτετέλι και αναστατώνει το κοινό - Έχει αγγίξει τις 200.000 προβολές!

«Είναι ωραίο να σε αγαπάνε και να δείχνουν τον θαυμασμό τους, μέχρι εκεί, Μπορεί να έχω δεχτεί φλερτ από κοπέλες μπροστά στην Λάουρα άλλα δεν το βλέπω. Είμαι ζηλιάρης άλλα όχι με την Λάουρα. Από μικρός θαυμάζω τη Λάουρα και είχα εκδηλώσει τον θαυμασμό μου από τότε που την έβλεπα στην τηλεόραση. Θα ήθελα να μας ευλογήσει ο Θεός μαζί με την Λάουρα και να κάνουμε όσα παιδιά αντέχουμε», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Όμορφα λόγια για τη Λάουρα Νάργες από τον Χρήστο Σαντικάι
EUROKINISSI

«Είμαι ντροπαλός και συνεσταλμένος Θέλω να απασχολώ τον κόσμο μονό με την μουσική μου και τα τραγούδια μου. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να μπω στη διαδικασία να κρίνω κάποιον ως κριτής», πρόσθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

"Λιώνει" η Λάουρα Νάργες: «Μικρέ μου άρχοντα Yoda, μεγάλωσες» - Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της

Η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε τις πιο γλυκές φωτογραφίες με τον γιο της, Αλέξανδρο. Ο μικρός φορά ένα ολόσωμο φορμάκι που παραπέμπει στο baby Yoda από το Star Wars και απολαμβάνει τη βόλτα στην αγκαλιά της μαμάς του. Ενώ, αυτή τη θεραπεία ακολούθησε η Λάουρα Νάργες μετά την εγκυμοσύνη.

"Λιώνει" η Λάουρα Νάργες - Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της
Η Λάουρα, η οποία από τότε που έγινε μαμά έχει περιορίσει τις αναρτήσεις στα social media, δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη βόλτα με τον γιο της και σχολίασε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε στο Instagram της: «Η δύναμη είναι σκληρή με αυτόν εδώ. Μικρέ μου άρχοντα Yoda, μεγάλωσες».

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Χρήστος Σαντικάι είχε πει πόσο έχει αλλάξει η ζωή του και της γυναίκας του, Λάουρα Νάργες: «Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω «μουσικός χαζομπαμπάς». Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα «μαμά» και τη Λάουρα «μπαμπά». Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ».

Και είχε τονίσει: «Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω η Λάουρα να είναι όπως Θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας, εντελώς. Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου. Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share