Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Πριγκίπισσα» η Λάουρα Νάργες στη βάφτιση του «βασιλιά» της - Το φιλί με τον Χρήστο Σαντικάι έξω από την εκκλησία (photos)

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

23 Σεπτεμβρίου 2023 13:48
«Πριγκίπισσα» η Λάουρα Νάργες στη βάφτιση του «βασιλιά» της - Το φιλί με τον Χρήστο Σαντικάι έξω από την εκκλησία (photos)
Από Εύη Κουρίδου

Τον γιο τους βάφτισαν σήμερα το πρωί (23/9) η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό.

Το youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού με το μωρό τους, δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους τους, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές φωτογραφίες. Δείτε επίσης, Καμαρώνει η Λάουρα Νάργες: Ο 10 μηνών γιος της ξεκίνησε να μπουσουλάει και εκείνη τον χαζεύει (video)

Το θέμα, όπως είχε προδώσει η πρόσκληση, είναι "σαφάρι" και το dress code είναι αντίστοιχο, επομένως μητέρα και μπαμπάς ντύθηκαν στα μπεζ, με το φόρεμα της Λάουρας Νάργες να κλέβει τις εντυπώσεις καθώς είναι βγαλμένο από παραμύθι. Είναι μίντι, στράπλες με διακοσμητικά μανίκια στους ώμους λάμπει ολόκληρο από τα στρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Με ναργιλέδες και ξέφρενο χορό μέχρι πρωίας γιόρτασαν τα βαφτίσια του μικρού Πάρη (videos)

Με ένα μεγάλο γλέντι ολοκληρώθηκε η πολυσυζητημένη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, την Παρασκευή (22/9).

Ο νουνίτο έγινε και επίσημα Πάρης! Τα social media, λοιπόν, κατακλύστηκαν με βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή, αλλά και το γλέντι, ενώ η ίδια η Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλο τον στολισμό, από την κολυμπήθρα, την τούρτα, μέχρι και τις μπομπονιέρες, αλλά και τη στιγμή που οι δύο νονοί του μπέμπη φώναξαν το νέο όνομά του και τον άλειψαν με λάδι.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share