Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Α! Στο μαγαζί του πρώην» - Η αναφορά της Καινούργιου στον Τσαγκρίδη

«Ακόμα να πάρω τα κοτόπουλα» είπε συνεργάτης της Κατερίνας

5 Μαρτίου 2024 13:27
«Α! Στο μαγαζί του πρώην» - Η αναφορά της Καινούργιου στον Τσαγκρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, για τον οποίο πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία λόγω των φιλιών με τη Δανάη Μπάρκα, είναι επιχειρηματίας και έχει μαγαζιά εστίασης. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σήμερα 5/3 σε αυτόν, χωρίς βέβαια να πει το όνομά του.

Διαβάστε επίσης: Έλυσε τη σιωπή του ο Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη του κίνηση μετά τα φιλιά με την Μπάρκα και το χάος με την Καινούργιου

Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας Γιάννης Πουλόπουλος, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που είχε δηλώσει συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό που είχε βάλει εκείνη για γυναίκες, δίνοντας μαλλιά, έκανε ένα παράπονο στην Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας ότι κι εκείνη είχε βάλει παλιά έναν διαγωνισμό στα social media και ενώ ο δημοσιογράφος κέρδισε, δεν πήρε ποτέ το δώρο του.

«Θες να θυμηθούμε τα κοτόπουλα που δεν τα έχω πάρει ακόμα; Άσε με, μη στενοχωρηθώ! Δεν τα έχω πάρει ακόμα. Μου τα χρωστάς από πέρυσι! Είχα κερδίσει κάτι κοτόπουλα και δεν τα πήρα ποτέ», είπε μεταξύ άλλων ο Πουλόπουλος με την Καινούργιου να λέει χαρακτηριστικά:

«Είχαμε κάνει διαγωνισμό με κοτόπουλα; Α! Στο μαγαζί του πρώην, έχει κλείσει τώρα! Τι τα θες τώρα; Πήγαινε από τον πρώην να τα ζητήσεις...».

«Δύο χρόνια πίσω λέει τώρα;», αναρωτήθηκε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Έσπασε» τη σιωπή της η Καινούργιου: «Δεν μπορώ να πω κάτι, εφόσον έχω ανοίξει την πόρτα της προσωπικής μου ζωής» (video)

Το δικό της σχόλιο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τα προσωπικά της, με αφορμή δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη σύζυγό του να παίρνουν διαζύγιο. Παράλληλα, Έλυσε τη σιωπή του ο Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη του κίνηση μετά τα φιλιά με την Μπάρκα και το χάος με την Καινούργιου

«Πρέπει να υπάρχει μια διακριτικότητα. Είναι κάποιοι άνθρωποι, όπως εμείς που κάνουμε τις καθημερινές εκπομπές, εγώ ο Λιάγκας, η Σκορδά, η Μενεγάκη… Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όταν έχουν ανοίξει την προσωπική τους ζωή και μας βάζω όλους σε αυτό. Τους έχεις δει να μιλάνε για προσωπικά, να φωτογραφίζονται, να παντρεύονται, να χωρίζουν… Εκεί ο δημοσιογράφος, όχι ότι δικαιούται, αλλά δεν μπορείς να πεις και κάτι, εφόσον εσύ έχεις ανοίξει την πόρτα.

Και συνήθως είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι, όπως οι ηθοποιοί. Δε σου δίνουν κανένα δικαίωμα να ασχοληθείς με την προσωπική ζωή τους. Οπότε, εκεί, είναι πολύ πιο δύσκολη η προσέγγιση», υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να διαφωνεί και να λέει: «Όταν οι άνθρωποι εκτίθενται τηλεοπτικά, έχουν ανοίξει κι εκείνοι το παράθυρο… Κάποιοι άλλοι άνθρωποι δεν την προβάλλουν καθόλου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share