Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έλυσε τη σιωπή του ο Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη του κίνηση μετά τα φιλιά με την Μπάρκα και το χάος με την Καινούργιου

Η ανάρτηση του εφιπλιστή μετά το σούσουρο

5 Μαρτίου 2024 11:32
Έλυσε τη σιωπή του ο Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη του κίνηση μετά τα φιλιά με την Μπάρκα και το χάος με την Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης απασχόλησε ιδιαίτερα με την προσωπική του ζωή τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας των «καυτών» φιλιών με τη Δανάη Μπάρκα, με τον εφοπλιστή να πραγματοποιεί την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, ύστερα από όσα συνέβησαν, βάζοντας φυσικά στο επίκεντρο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Την πρώτη του ανάρτηση, λοιπόν, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε ο επιχειρηματίας δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από μία γκαλερί Τέχνης στην οποία παρευρέθηκε.

Η ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη στο Instagram

Άλλαξαν τα πάντα μετά το σούσουρο και το χάος με την Καινούργιου: Σταμάτησαν να επικοινωνούν Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης

Φαίνεται, ότι τα «καυτά» φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ήταν αρκετά, για να αλλάξουν τα πάντα, μετά τη διαρροή τους και τις αντιδράσεις, που σχετίζονται με τον άλλοτε δεσμό του τελευταίου με την Κατερίνα Καινούργιου.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου». Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας έδωσε το δικό του ρεπορτάζ που θέλει την επικοινωνία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να έχει διακοπεί από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το επίμαχο υλικό.

«Εγώ μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη έχουν σταματήσει την επικοινωνία τους μετά από αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε. Δε ξέρω ακριβώς τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους, αλλά μαθαίνω ότι έχουν σταματήσει να βγαίνουν μαζί και γενικότερα η επικοινωνία τους έχει μειωθεί αρκετά», είπε ο δημοσιογράφος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share