Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή της η Καινούργιου: «Δεν μπορώ να πω κάτι, εφόσον έχω ανοίξει την πόρτα της προσωπικής μου ζωής» (video)

Η παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της, μίλησε ανοιχτά

5 Μαρτίου 2024 12:21
«Έσπασε» τη σιωπή της η Καινούργιου: «Δεν μπορώ να πω κάτι, εφόσον έχω ανοίξει την πόρτα της προσωπικής μου ζωής» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό της σχόλιο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τα προσωπικά της, με αφορμή δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη σύζυγό του να παίρνουν διαζύγιο. Παράλληλα, Έλυσε τη σιωπή του ο Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη του κίνηση μετά τα φιλιά με την Μπάρκα και το χάος με την Καινούργιου

«Πρέπει να υπάρχει μια διακριτικότητα. Είναι κάποιοι άνθρωποι, όπως εμείς που κάνουμε τις καθημερινές εκπομπές, εγώ ο Λιάγκας, η Σκορδά, η Μενεγάκη… Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όταν έχουν ανοίξει την προσωπική τους ζωή και μας βάζω όλους σε αυτό. Τους έχεις δει να μιλάνε για προσωπικά, να φωτογραφίζονται, να παντρεύονται, να χωρίζουν… Εκεί ο δημοσιογράφος, όχι ότι δικαιούται, αλλά δεν μπορείς να πεις και κάτι, εφόσον εσύ έχεις ανοίξει την πόρτα.

Και συνήθως είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι, όπως οι ηθοποιοί. Δε σου δίνουν κανένα δικαίωμα να ασχοληθείς με την προσωπική ζωή τους. Οπότε, εκεί, είναι πολύ πιο δύσκολη η προσέγγιση», υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να διαφωνεί και να λέει: «Όταν οι άνθρωποι εκτίθενται τηλεοπτικά, έχουν ανοίξει κι εκείνοι το παράθυρο… Κάποιοι άλλοι άνθρωποι δεν την προβάλλουν καθόλου».

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα ψυχοσωματικά, μου έφευγαν τούφες»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε αφορμή σε δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στην κάμερα και μίλησε για ένα δικό της, ιδιαίτερο, προσωπικό βίωμα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια στον αέρα, όταν ήταν μαθήτρια Λυκείου και ιδίως την περίοδο που έδινε Πανελλήνιες, είχε τόσο άγχος που της έπεφταν τούφες από τα μαλλιά της, με την ίδια να περνά μια αδιαθεσία στην προηγούμενη εκπομπή της.

Η περίοδος... δραματικού άγχους της Καινούργιου
«Κι εγώ το έχω βιώσει στο παρελθόν, όταν ήμουν κορίτσι. Ήταν τότε που έδινα Πανελλαδικές και είχα και πάρα πολλά ψυχοσωματικά που έπρεπε να αντιμετωπίσω τότε, όπως και πάρα πολλά παιδιά. Ήταν και οι χρονιές που δίναμε τα 13 μαθήματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Θυμάμαι να κάνω έτσι και να φεύγουν τούφες. Δηλαδή, σε περιόδους άγχους, πάρα πολλές γυναίκες χάνουν τα μαλλιά τους. Τώρα δεν μιλάμε για ασθένειες κλπ. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη και να είμαστε καλά γιατί τώρα και βάζεις και βγάζεις και είναι το λιγότερο που θα πρέπει να μας απασχολεί... Να 'μαστε καλά!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share