Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Σταμάτης Γαρδέλης για κρατητήριο: «Έδωσα αυτόγραφα, για εμένα ήταν ένα θεατρικό δρώμενο, δεν πέρασα άσχημα» (video)

«Είχε πάρα πολύ σασπένς η ιστορία, ήταν ωραία εμπειρία»

1 Μαρτίου 2024 16:23
Σταμάτης Γαρδέλης για κρατητήριο: «Έδωσα αυτόγραφα, για εμένα ήταν ένα θεατρικό δρώμενο, δεν πέρασα άσχημα» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Την εμπειρία του από το κρατητήριο, μετά τη σύλληψή του στο Δασαρχείο, περιέγραψε ο Σταμάτης Γαρδέλης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Αναλυτικότερα, ο ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό, τον διαπληκτισμό του με τους υπαλλήλους στο Δασαρχείο στο Αιγάλεω και τη σύλληψή του. Ανάμεσα σε όσα περιέγραψε, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε πως όσο βρισκόταν στο κρατητήριο, έδωσε αυτόγραφα στους υπόλοιπους που ήταν εκεί.

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Άκουσα και έφτασα να βλέπω ότι φτάνω σε ισόβια κάθειρξη για ασήμαντη αφορμή. Συνάδελφός σας πήρε τη μάνα μου και της είπε “ο γιος σου είναι φυλακή γιατί χτύπησε πρόεδρο”. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Είχα μια αισιόδοξη κατάληξη. Νόμιζα ότι θα άνοιγε ο φάκελός μου, πήγα στη διεύθυνση δασών, άρχισε μία συζήτηση υψηλών τόνων και κάποιος έχασε την ψυχραιμία του και κάλεσε αστυνομία».

Όσο για το οικόπεδο, πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το σπίτι του, ο Σταμάτης Γαρδέλης εξήγησε: «Εγώ αγόρασα ένα οικόπεδο, έχτισα εκεί. Τους εξηγεί ο δασολόγος μου με εκθέσεις, η κοινή λογική λέει ότι θα αποκτήσει τον πραγματικό του χαρακτήρα το οικόπεδό μου. Νομίζω θα ακολουθηθεί μια διαδικασία που θα ξεδιαλύνει τον γόρδιο δεσμό (σ.σ. πρόστιμο). Δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός, αλλά σε ένα σύστημα μεγαλώνει και μας ξεπερνάει το ζήτημα».

Για τις ώρες που πέρασε στο κρατητήριο, σχολίασε: «Είχε πάρα πολύ σασπένς η ιστορία, γιατί αφενός γνώρισα πολλούς ανθρώπους, αφετέρου δώσαμε αυτόγραφα. Για εμένα ήταν ένα θεατρικό δρώμενο. Δεν πέρασα άσχημα, ούτε όμορφα, ήταν σαν να μάζευα υλικό για το τελευταίο μου αφήγημα, ήταν ωραία εμπειρία».

Δείτε επίσης: Έχει γίνει «σκιά» της Φαίης Σκορδά: «Είναι επικίνδυνο! Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι έχουμε σχέση…»

Τέλος, ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι ζω μια συναρπαστική ζωή, γεμάτη συγκινήσεις και εκπλήξεις. Μαθαίνω πράγματα, να χειρίζομαι τον εαυτό μου, θεωρώ ότι έχουν απομυθοποιηθεί έννοιες όπως της ψυχιατρικής βοήθειας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share