Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έχει γίνει «σκιά» της Φαίης Σκορδά: «Είναι επικίνδυνο! Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι έχουμε σχέση…»

Ποιος είναι ο εμμονικός θαυμαστής

27 Φεβρουαρίου 2024 18:36
Έχει γίνει «σκιά» της Φαίης Σκορδά: «Είναι επικίνδυνο! Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι έχουμε σχέση…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Fay’s Time» συζυτούσαν τις δηλώσεις που έκανε η Δάφνη Καραβοκύρη για τις άσεμνες φωτογραφίες που δέχεται στα social media.

Ο Άγγελος Βουράκης είπε: «Μπορείς, αν τον βρεις, να του κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, να τον περιορίσεις να μην σου στέλνει… Τράβα γύρευε… Αυτό είναι το χάος που βρίσκεται πίσω απ’ όλα αυτά και πίσω από το διαδίκτυο».

Η Φαίη Σκορδά σημείωσε: «Ή να τον αφήσεις να συνεχίσει τη θλιβερή ζωή που ζει μαζί με τα pic του. Γιατί θα είναι όλα θλιβερά, για να φτάσει σε αυτό το σημείο να στέλνει σε μια ξένη κοπέλα φωτογραφία, πρέπει να είσαι θλιβερός κι εσύ και οι pics». Και στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Εδώ υπάρχει ένας χρόνια τώρα, που πιστεύει ότι έχουμε σχέση. Είναι επικίνδυνο».

Μίλησε ανοιχτά η Μαρία Φραγκάκη: «Έχω ακούσει κι εγώ ότι η Φαίη Σκορδά...» (video)

Για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά τοποθετήθηκε η συνεργάτιδά της, Μαρία Φραγκάκη, μιλώντας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η ραδιοφωνική παραγωγός πήρε θέση για την ενδεχόμενη μεταγραφή της παρουσιάστριας στο MEGA, ενώ μίλησε και για το διαδικτυακό φλερτ.

«Με φλερτάρουν από τα social media και ας δουν ότι είμαι παντρεμένη. Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί που δε γνωρίζουν ότι είμαι παντρεμένη. Υπάρχει έντονο φλερτ».

Σχετικά με το δικό της τηλεοπτικό μέλλον, η Μαρία Φραγκάκη ανέφερε: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για την επόμενη σεζόν»

Κλείνοντας, η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά απάντησε για τις φήμες που τη θέλουν να πηγαίνει στο MEGA, λέγοντας: «Δε ζω σε γυάλα, προφανώς ό,τι ακούς εσύ το ακούω και εγώ, από εκεί και πέρα όμως, δεν ξέρουμε τίποτα άλλο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share