Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι δύσκολο, είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι...» (Video)

«Είναι περίεργο συναίσθημα να λείπω μακριά από το μωρό»

22 Φεβρουαρίου 2024 13:05
Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι δύσκολο, είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Πρωινό Σουσού», στο αεροδρόμιο, την ώρα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για κάποιο επαγγελματικό του ταξίδι.

Ρωτήθηκε, λοιπόν, από τον δημοσιογράφο που βρέθηκε εκεί για το νέο κεφάλαιο της ζωής του που ονομάζεται πατρότητα, για την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση, και την μπέμπα τους.

Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ωστόσο από ευγένεια απάντησε σε κάποια πράγματα, σχετικά με το πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα πλέον και για εκείνον, αλλά και για την καλή του, αυτές τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα, αποκαλύπτοντας ποια είναι η κατάστασή της.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για την Δήμητρα Βαμβακούση και το μωρό τους

«Δεν είναι εύκολο, είναι περίεργο συναίσθημα να λείπω μακριά από το μωρό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων», είπε χαρακτηριστικά και ομολόγησε για την γυναίκα του: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι...». Η χαρά του, ωστόσο, για το παιδί τους δεν κρύβεται, παρά την όποια ταλαιπωρία.

Μίλησε για την πατρότητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα...» - Η συγκινητική αναφορά στη νεογέννητη κορούλα του (video)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση υποδέχτηκαν την κόρη τους πριν από λίγες μέρες, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του πρώην Survivor, τον υποχρεώνουν σε ταξίδια.

Η κάμερα του «Πρωινό» συνάντησε τον «Ντάνο» στο αεροδρόμιο, ο οποίος και προχώρησε σε μερικές δηλώσεις για τη νέα του καθημερινότητα, ως γονέας.

«Έχεις κορούλα και ξέρεις…» είπε στον δημοσιογράφο που του έκανε ερώτηση για το παιδί του. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Έχω να κοιμηθώ πολλά βράδια. Είναι πρώτη φορά που έχω ένα παιδί και είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα δεν το έχω ξαναζήσει».

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, το μοντέλο έφερε στον κόσμο, την κόρη τους. Στην πρώτη του ανάρτηση μέσω Instagram μετά τη γέννα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βίντεο με το νεογέννητο παιδί του. Ο ίδιος είναι καθισμένος σε έναν καναπέ και έχει στην αγκαλιά του το μωρό, το οποίο και ταΐζει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share