Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

"Λιώνει" η Δήμητρα Βαμβακούση: «Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι» (photo)

Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της & η εξομολόγηση για τον Ντάνο

13 Φεβρουαρίου 2024 12:26
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της και ευχαρίστησε όλους για τις ευχές και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον άντρα της, Γιώργο Αγγελόπουλο για όλα.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο για να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι, γι’ αυτό θα σας απαντήσω σταδιακά.

Σε ευχαριστώ Γιώργο μου ξέρεις εσύ!Δεν άφησες να μας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος/άντρας/εγγονός/ ανιψιός/φίλος/ συνοδοιπόρος που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανες μητέρα»!

Η πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τη γέννηση της κόρης της & η εξομολόγηση για τον Ντάνο

«Λιώνει» για εκείνη ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο βίντεο αγκαλιά με την κορούλα του - «Σε ευχαριστώ για το θαύμα που έφερες στη ζωή μας...»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού πριν λίγες ημέρες ήρθε στο ζωή το πρώτο τους παιδάκι.

Η νεαρή μανούλα πήρε εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας 12/2, ωστόσο δεν επιθυμούσε να εμφανιστεί μπροστά στον φακό. Ο νικητής όμως του πρώτου Survivor, πόζαρε χαμογελαστός, εμφανώς συγκινημένος για το παιδί του, δίπλα και στον γιατρό της συζύγου του. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε για το γεγονός αυτό που το άλλαξε ριζικά την ζωή τονίζοντας ότι «είναι τρομερό συναίσθημα».

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Ο παίκτης που κάνει θραύση στο Tik Tok μπήκε στο παιχνίδι - «Ό,τι θες να μάθεις, θα σου τα πω όλα…»

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την γέννηση της κόρης του

Το βράδυ της Δευτέρας 12/2, και αφού το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με την νεογέννητη κόρη του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη του ανάρτηση μετά την γέννηση του παιδιού του. Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να ταϊζει την μικρή του κόρη ενώ στο βλέμμα του διαγράφεται φανερά η ευτυχία που νιώθει.

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας. Δήμητρα Βαμβακούση σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις
γλυκιές ευχές σας...» έγραψε στην ανάρτησή του.

Η εξομολόγηση που έχει κάνει ο Αγγελόπουλος για την Δήμητρα και το μωρό τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μιλήσει στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, το Σάββατο 6/1 για την απώλεια της μητέρας του, και για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση.

«Νιώθω περισσότερο σύντροφος παρά πατέρας με την έννοια που μπορεί ενδεχομένως να νιώσω αργότερα. Η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα χρειάζεται τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε ημέρα είμαι καινούργια και πρέπει να είμαι εκεί για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεν είναι παράλογη ως έγκυος, είναι σχετικά καλά», είχε εξομολογηθεί αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Πολλά χρόνια πριν είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό μου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Εμάς μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πώς τα αντιμετωπίζει γιατί είναι μια νέα κοπέλα. Σχεδιάζαμε να κάνουμε άλλα πράγματα, αλλά επειδή θεωρούμε πως είναι από τον Θεό, έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό», ανέφερε σε άλλο σημείο σχετικά με το θαύμα που ζουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share