Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Κραυγή απόγνωσης από τη Νόρα Βαλσάμη: «Σκ@τ@ τα βγάζω πέρα! Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 ευρώ»

«Δεν φτάνει ούτε για να πάρα καφέδες και νερά. Ντροπή τους!»

22 Φεβρουαρίου 2024 12:26
Κραυγή απόγνωσης από τη Νόρα Βαλσάμη: «Σκ@τ@ τα βγάζω πέρα! Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 ευρώ»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

To σπίτι της Νόρας Βαλσάμη στη Ραφήνα σώθηκε από πλειστηριασμό σύμφωνα με το «Πρωινό» καθώς γωστή εταιρεία παραγωγής ελληνικών ταινιών μεσολάβησε και το σπίτι σώθηκε μετά από διακανονισμό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα σπαρακτικά είχε πει για την απώλεια του συζύγου της.

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε στο «Πρωινό»: «Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα…».

Όσον αφορά την οικονομική της κατάσταση της ηθοποιού είπε: «Σκατά τα βγάζω πέρα! Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 ευρώ. Δεν φτάνει ούτε για να πάρα καφέδες και νερά. Ντροπή τους!».

Σπαραγμός για τη Νόρα Βαλσάμη: «Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή»

Σπάραξε η Νόρα Βαλσάμη, μιλώντας για τα πιο μοναχικά Χριστούγεννα της ζωής της και αναφέροντας πως μόνο ο γιος της την κρατάει στη ζωή.

Η ίδια, εκτός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, έχει βρεθεί και σε οικονομικό αδιέξοδο με το μοναδικό της σπίτι να βγαίνει σε πλειστηριασμό. Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

«Η υγεία μου είναι χάλια. Δυστυχώς, δεν έχω κανέναν άνθρωπο να μιλήσω, να περάσει η ώρα μου. Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή. Κανένας άλλος. Και από τις ταινίες μου βλέπω μόνο τις “Κυρίες της αυλής” και το “Οι βάσεις και η Βασούλα”. Και συγκινούμαι που βλέπω τα νιάτα μου.

Νόρα Βαλσάμη

Παιδί μου, εγώ δούλεψα σκληρά και στον κινηματογράφο και στο θέατρο, αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα πολλά χρήματα. Δεν ήξερα να διαχειριστώ το όνομά μου. Μου είχαν κάνει ένα συμβόλαιο ότι θα είμαι μόνιμα στη Φίνος Φιλμ με ένα τυπικό ποσό. Και έτσι, δεν μπόρεσα να αποκτήσω τα χρήματα που έπρεπε», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

Η Νόρα Βαλσάμη είπε επίσης: «Από τότε που έφυγαν οι κολλητές μου, η Αλίκη και η Ζωή, δεν έχω διάθεση για τίποτα… Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο μοναχικά της ζωής μου. Αλλωστε, εκτός από το παιδί μου, δεν έχω κανέναν άλλον πια σε αυτόν τον κόσμο για να μου πει “Χρόνια πολλά”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share