Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Το ξέκοψε η Χριστίνα Κωλέτσα: «Μη σας νοιάζει πώς είμαι στην προσωπική μου ζωή...» (video)

«Δικαίωμα μου δεν είναι να μην πω;»

14 Φεβρουαρίου 2024 11:20
Το ξέκοψε η Χριστίνα Κωλέτσα: «Μη σας νοιάζει πώς είμαι στην προσωπική μου ζωή...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση της με θαυμαστή της, αλλά και για την απιστία και τις αισθητικές επεμβάσεις, μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια συμμετείχε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ «I'm a Celebrity Get Me Out of Here».

«Είχα βρίσει τον Λένι Κράβιτς, γιατί μου πέταγε λουλούδια στο μάτι όταν τραγουδούσα. Τσατίστηκα μαζί του», είπε για ακόμα μια φορά η τραγουδίστρια.

«Μπορεί να συγχωρέσω την απιστία αν…»

«Μπορεί να συγχωρέσω την απιστία υπό κάποιες προϋποθέσεις. Αν είσαι 15 χρόνια με τον άλλον και έχεις μία αξιόλογη σχέση και σε μία δύσκολη στιγμή συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί και να τη συγχωρήσω. Μια φορά έχω απιστήσει στη ζωή μου. Είμαι μεγάλη πια, δεν ξέρω αν ακόμα είμαι όμορφη και σέξι», λέει για την προσωπική της ζωή.

«Το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μου δεν είχα αυτοπεποίθηση, ένιωθα ότι κάτι είναι άσχημο πάνω μου. Πάντα είχα ανασφάλεια», συμπληρώνει, αποκαλύπτοντας ότι κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση.

«Κάνω πάρα πολλά χρόνια ψυχανάλυση, με έχει βοηθήσει πολύ και με έχει ωριμάσει».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις λέει:

«Έχω κάνει μπότοξ και υαλουρονικό, αλλά δε μου αρέσουν οι υπερβολές. Δε θα κάνω αισθητική επέμβαση για να είμαι αρεστή στους άλλους».

«Έχω κάνει σχέση με θαυμαστή μου, αρχικά βγήκαμε και προέκυψε. Πλέον είμαι σε μια φάση που δε θα έβγαινα με κάποιον θαυμαστή μου. Μη σας νοιάζει πώς είμαι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πω, δικαίωμά μου δεν είναι;», είπε η τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share