Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ελευθερία Ελευθερίου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Η αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω κάτω

12 Φεβρουαρίου 2024 14:45
Ελευθερία Ελευθερίου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αναρτήσεις στο instagram η Ελευθερία Ελευθερίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργάζονταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το σχήμα.

Η Μάρτζυ Λαζάρου έκανε μία αποκάλυψη, αναφέροντας ότι ο πραγματικός λόγος που η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα ήταν η μεγάλη οικονομική μείωση που δέχτηκε.

«Δέχτηκα ένα τηλέφωνο και μου μετέφεραν το εξής: Έγινε από τον επιχειρηματία Ελευθερία μία μείωση μεγάλη, στα λεφτά της στο μαγαζί και εκεί ήρθε η ρήξη. Η Ελευθερία ήθελε ο Τριαντάφυλλος, όποιος έχει μια πολύ καλή σχέση με τον επιχειρηματία, να μπει μπροστά, δεν το έκανε κι αυτό την πίκρανε. Δεν φταίει ο Τριαντάφυλλος που έγινε η μείωση», είπε η δημοσιογράφος.

Η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια είπε ότι είναι αναμενόμενο να περιμένει κάποιος να πάρει μία θέση με τον Λάμπρο Κωσταντάρα να συμφωνεί και την Μάρτζι Λαζάρου να διαφωνεί.

Ξεκάθαρος ο Τριαντάφυλλος για τη σχέση με Ελευθερία Ελευθερίου: «Πηγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου...» (video)

Την ξαφνική της αποχώρηση από το «σχήμα» με τον Τριαντάφυλλο ανακοίνωσε η Ελευθερία Ελευθερίου προ ολίγων ημερών, στον λογαριασμό της στο Instagram. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν ανέφερε επουδενί τον τραγουδιστή στις ευχαριστίες της.

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του «Γεια σου» και από τη μεριά του, απάντησε για το γεγονός αυτό, εξηγώντας τι συνέβη και για ποιο λόγο η τραγουδίστρια βρέθηκε εκτός τη στιγμή που κανένας δεν το περίμενε. Επίσης, Ξεκαθάρισμα Τριαντάφυλλου on air: Απαντά στο ότι δεν πληρώθηκε για το γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι - «Αγαπώ την Ελλάδα και την Εφορία» (video)

«Τίποτα δεν έγινε ρε παιδιά, αυτά συμβαίνουν στα σχήματα, μετά από κάποιους μήνες αλλάζουν κάποια ονόματα. Έτσι γίνεται σε όλα τα μαγαζιά. Έτσι ήταν η σύμβασή της, δεν έγινε κάτι», είπε αρχικά ο ίδιος.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για όσα γράφονται για εκείνον, πως δεν είναι ομαδικός και ίσως ευθύνεται αυτό, απάντησε: «Δεν ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν είμαι άνθρωπος που θα το κάνει αυτό. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι μέσω τηλεφώνου, ενός φαγητού. Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με την Ελευθερία, πηγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Θα κάτσω να χαλάσω τη σχέση μου με κάποιον για το τι γράφει ο καθένας στο Instagram;».

«Δεν ξέρω τα συμβόλαια του καθενός. Δε γίνεται να σταματήσει ένα σχήμα που είναι νούμερο ένα και sold out, αυτά στη δουλειά αλλάζουν», πρόσθεσε έπειτα και κατέληξε: «Εγώ και πριν λίγο μίλαγα μαζί της. Ρωτήστε την επιχείρηση. Δεν έχω ούτε ένα παράπονο ούτε από την Ελευθερία ούτε από κανέναν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share