Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

«Αδειάζει» Τριαντάφυλλο η Ελευθερία Ελευθερίου: «Δε μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση, με πίκρανε ότι...» (video)

Τον «ακύρωσε» με τα λεγόμενά της

10 Φεβρουαρίου 2024 15:32
«Αδειάζει» Τριαντάφυλλο η Ελευθερία Ελευθερίου: «Δε μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση, με πίκρανε ότι...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου, τη δική της απάντηση έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου στο γιατί αποχώρησε στα καλά καθούμενα από το «σχήμα» με τον τραγουδιστή, ουσιαστικά «ακυρώνοντας» τα λεγόμενά του.

Η τραγουδίστρια, από την πλευρά της, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2) στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον «άδειασε» δημόσια. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως όλα έγιναν πολύ ξαφνικά και πως ο Τριαντάφυλλος, ως φίλος της, θα έπρεπε κάπως να αντιδράσει, κάτι που δε συνέβη από μεριάς του.

«Ήταν ξαφνικό θα έλεγα. Ήταν κάτι που έγινε σε μία ημέρα, δεν ήταν κάτι προμελετημένο, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά. Έγινε μια επικοινωνία με την επιχείρηση, μία πρόταση του να δεχτώ ή να μη δεχτώ σε σημείο να αποχωρήσω, κι έτσι έφυγα», είπε αρχικά ενώ όταν ρωτήθηκε εάν η πρόταση που δέχθηκε ήταν οικονομικής φύσεως, τόνισε πως δεν επιθυμεί να μπει σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Έπειτα, εξήγησε τι ήταν αυτό που την πλήγωσε σχετικά με τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου: «Μπορώ να πω ότι εξαίρεσα κάποιου, με την έννοια ότι είμαι 14 χρόνια στον χώρο της δουλειάς και δε μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Με πολλή ενσυναίσθηση, πήρα την απόφαση να φύγω και είμαι πολύ καλά με αυτό. Με πίκρανε ότι δεν είδα μία ιδιαίτερη αντίδραση από έναν συνεργάτη και φίλο μου».

«Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν...» - Μαθεύτηκε ο λόγος διαμάχης Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη (Video)

Μαθεύτηκε επιτέλους ο πραγματικός λόγος διαμάχης της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση. Παράλληλα, ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη, Γρηγόρης Εκμαλιάν, τοποθετήθηκε για τον χαμό που επικρατεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ του ζευγαριού και της Άντζελας Δημητρίου.

Ένας συνεργάτης της Άντζελας Δημητρίου, διοργανωτής της περιοδείας της στην Αμερική συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Γειά σου», και προχώρησε σε λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν εκεί.

Ο ίδιος, λοιπόν, ανέφερε πως αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένας τσακωμός στη μέση του δρόμου. Εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει και η τραγουδίστρια φρόντισε να φτάσουν με ασφάλεια στο σπίτι τους, όμως προσπάθησε να δικαιολογήσει την ξαφνική τους απουσία, ρίχνοντας την "ευθύνη" στο εγγονάκι της.

Ο λόγος που τσακώθηκαν Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι όντως έγινε ένας έντονος τσακωμός μεταξύ κόρης, γαμπρού και μάνας στην Times Square. Αυτός ο έντονος τσακωμός οδήγησε σε οριστική ρήξη του ζευγαριού με την Άντζελα, καθώς την ίδια μέρα ο Φώτης και η Όλγα επέστρεψαν εσπευσμένα στην Ελλάδα. Η Άντζελα Δημητρίου μετά την αποχώρηση της κόρης της ήταν αρκετά στενοχωρημένη.

Μάλιστα, δικαιολόγησε την ξαφνική αποχώρηση του ζευγαριού λέγοντας πως έπρεπε να γυρίσουν στην Αθήνα, καθώς έπρεπε να δουν το έξι μηνών εγγόνι της. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι πως η Άντζελα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είναι πολύ στενοχωρημένη με όσα έχουν συμβεί με την Όλγα και τον Φώτη. Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η ίδια θέλει να τα ξαναβρεί με την κόρη της», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share