Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Μίλησε ανοιχτά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όταν ήμουν στο Dancing with the Stars, μου συνέβη...» (video)

«Όσοι με γνωρίζουν, το ξέρουν αυτό για εμένα»

10 Φεβρουαρίου 2024 17:00
Μίλησε ανοιχτά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όταν ήμουν στο Dancing with the Stars, μου συνέβη...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love ΣουΚου» βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, κάνοντας μια «ανοιχτή» κουβέντα, το πρωί του Σαββάτου (10/2).

«Έχω πάθει κρίσεις πανικού, μου έχει συμβεί και πάνω στη σκηνή εν ώρα παράστασης. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Όσοι με γνωρίζουν και με ξέρουν, το ξέρουν αυτό για εμένα. Μπορεί να είναι και αμυντικό το ότι φαίνομαι τόσο δυνατή και δυναμική. Στη δουλειά είμαι στρατιώτης, ό,τι και να γίνει έχω την απόλυτη ψυχραιμία να το διαχειριστώ. Η πίεση με έφτανε σε τέτοιο σημείο, πίεση που δεν την καταλαβαίνεις ότι την περνάς.

Διαβάστε επίσης: Good Job Nicky: «Είχα πάθει ψευδοσδυσφαγία. Έχασα 22 κιλά» - Οι δύσκολες στιγμές του γιου της Αλιμπέρτη και Πάριου με τις κρίσεις πανικού (Video)

Εκεί που θα ηρεμήσεις, εκεί σου βγαίνει. Η πρώτη κρίση πανικού μου συνέβη όταν ήμουν στο Dancing with the Stars και χόρευα. Υπήρχε άγχος, στρες, είχα θέατρο, τα παιδιά ήταν μικρά. Κάποια στιγμή κάθισα στον καναπέ, ηρέμησα και μου βγήκε. Είχα κάνει και ψυχοθεραπεία. Πηγαίνω με συνέπεια κάθε βδομάδα, είναι εξαιρετικά βοηθητικό», εξομολογήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Κατερίνα Καινούργιου για την περιπέτεια υγείας της: «Ήμουν σαν υπνωτισμένη! Μου έβαλαν διάφορα μέσα...» (Video)

Μια έντονη αδιαθεσία είχε χθες Δευτέρα 5/2 η Κατερίνα Καινούργιου, με συνέπεια να αποχωρήσει εκτάκτως από την εκπομπή για να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στη στήλη της μαγειρικής του «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια έτρωγε με επιφύλαξη μουσακά με ζυμαρικά στον φούρνο από τον Πέτρο Συρίγο και εξήγησε τον λόγο.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την περιπέτεια υγείας της

«Τώρα λες να με πονέσει η κοιλιά μου; Κοιμόμουν μετά και μου έβαλαν διάφορα στον ορό μέσα και μετά ήμουν σαν υπνωτισμένη. Είμαι και φοβιτσιάρα και για να πάω για τον υπέρηχο κοιλιάς κάναμε 10 ώρες. Ήμασταν πόση ώρα για να συζητήσουμε για τον λόγο» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Πέτρο Συρίγο να της αναφέρει ότι αυτά είναι περαστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share