Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Βάζει το χέρι στην φωτιά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Αν είχε βρίσει πραγματικά το παιδί, παρότι είμαι φίλη της, θα ήμουν η πρώτη που...» (video)

«Η Μαίρη είναι πραγματικά ένα πολύ ευγενικό πλάσμα, δεν έχει την κακία»

30 Νοεμβρίου 2023 18:33
Βάζει το χέρι στην φωτιά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Αν είχε βρίσει πραγματικά το παιδί, παρότι είμαι φίλη της, θα ήμουν η πρώτη που...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκ νέου στην κόντρα μεταξύ Μαίρης Συνατσάκη και Ζήνας Κουτσελίνη τοποθετήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4». Νωρίτερα, Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είδα ένα πολύ κακό αστείο» - Το σχόλιο για την κόντρα της Μαίρης Συνατσάκη με τη Ζήνα Κουτσελίνη (video)

«Δεν ήταν χαριτωμένο το αστείο, αλλά δεν υπήρχε πρόθεση»

«Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει... Θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει συμβεί είναι λίγο άδικο για τη Μαίρη. Δεν έχει να κάνει με τη Μαίρη, για οποιονδήποτε θα το έκανα και θα μου φαινόταν άδικο. Μπαίνεις και βλέπεις ένα απόσπασμα και δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ήταν ένα κακό αστείο, το οποίο και εμένα θα με ενοχλούσε αν το έκανε κάποιος και εμπλέκονταν τα παιδιά μου. Το οποίο όμως δεν έκανε η Μαίρη, 10 χρόνια πριν, για το οποίο από ό,τι ξέρω έχει ζητηθεί συγγνώμη. Δέκα χρόνια μετά να βγαίνει τίτλος "η Μαίρη έβρισε το παιδί μου" είναι λίγο άδικο».

«Δεν ήταν χαριτωμένο το αστείο, αλλά δεν υπήρχε πρόθεση. Αν είσαι μάνα θα σε ενοχλήσει, όμως μεταξύ τους απ' ό,τι ξέρω ότι έχει λυθεί. Όμως, δεν ήταν μόνο η Μαίρη στην εκπομπή, ήταν και άλλοι άνθρωποι. Είναι ένας άνθρωπος που δε βρίζει. Αν είχε βρίσει πραγματικά το παιδί, εγώ παρότι είμαι φίλη της θα ήμουν η πρώτη που θα της το είχα πει. Δεν είμαι από αυτούς που χαϊδεύω αφτιά. Θα της έλεγα “φάουλ”. Η Μαίρη είναι πραγματικά ένα πολύ ευγενικό πλάσμα, δεν έχει την κακία».

«Εκείνη την εποχή, ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα, όλοι κάναμε λάθη. Δέκα χρόνια μετά, έχουν αλλάξει και οι άνθρωποι. Και για τον Δημήτρη είναι άδικο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από ό,τι ξέρω έχει λύσει το θέμα ιδιωτικά. Ήταν ένα περιπαικτικό, κακό θα το πω, αστείο, που και μένα θα με ενοχλούσε για τα παιδιά μου, αλλά δεν έβρισε κανείς κανέναν».

Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός μίλησε για τα σχόλια τα οποία έχει ακούσει για τον εαυτό της και έχει ενοχληθεί. «Έχω ακούσει για μένα και σεξιστικά και προσβλητικά αστεία. Με τους ανθρώπους που έπρεπε έχω μιλήσει. Όταν πετυχαίνεις τον άλλο από κοντά πολλά λύνονται γρήγορα», ανέφερε.

«Έχω πει σε άνθρωπο “γιατί αυτό;”. Κι εγώ μπορεί να έχω πει κάτι για κάποιον που να ενόχλησε, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ με πρόθεση. Δεν έχω πρόβλημα να έρθει ο άλλος να μου το πει. Θα ήθελα να ζητήσω τη συγγνώμη μου. Δε μου αρέσει ο άλλος να νομίζει κάτι για μένα. Οπότε είμαι οκ να το λύνουν οι άνθρωποι. Δεν έχει έρθει κανείς να μου πει ότι τον ενόχλησε κάτι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share