Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τόνια Σωτηροπούλου: «Με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη ντροπή - Τα περισσότερα χρήματα τα βγάζω από...» (video)

«Είναι ο λόγος που μπορώ να κάνω...»

9 Φεβρουαρίου 2024 15:02
Τόνια Σωτηροπούλου: «Με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη ντροπή - Τα περισσότερα χρήματα τα βγάζω από...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Τόνια Σωτηροπούλου, μιλώντας για την καλλιτεχνική της πορεία, τα social media αλλά και τον Κωστή Μαραβέγια.

«Πάρα πολλοί Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουν στο εξωτερικό, πρέπει να τους θαυμάζουμε. Στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχει η φιλοσοφία “να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα”, οι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα με την αποτυχία του άλλου. Οι κακές κριτικές στην ταινία του Λάνθιμου, για μένα, είναι σύνδρομο κομπλεξισμού, με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη ντροπή», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Δε με αφορούν αυτά που είπαν για τη συμμέτοχη μου στο Skyfall, είναι ένας ρόλος που θα είναι για πάντα στο βιογραφικό μου. Συνήθως μου προτείνουν ρόλους της μοιραίας γυναίκας. Αυτό μου στοίχισε ρόλους και δε δούλευα για μεγάλο διάστημα», συνέχισε η ηθοποιός.

«Ήρθαν σπουδαίοι ρόλοι στη ζωή μου, τόσο στο Milky Way όσο και στον ρόλο στις Ψυχοκόρες. Είμαι πολύ ευγνώμων που μου έγραψαν ένα τέτοιο διαμάντι. Εγώ, προσωπικά, τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από τις συνεργασίες μου στο Instagram και δεν ντρέπομαι για αυτό. Είναι ο λόγος που μπορώ να κάνω τις επιλογές αυτές στην υποκριτική. Έχω διαβάσει πολλά σεξιστικά και επιθετικά σχόλια στο Instagram. Παλαιοτέρα απαντούσα και έπεφτα στο επίπεδό τους», τόνισε η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει καθόλου με τον γάμο μου με τον Κωστή Μαραβέγια, νιώθω ασφάλεια και προστασία. Ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε με τον Μαραβέγια είναι γιατί δεν κλείνω καλά τα καπάκια και πέφτουν όλα κάτω. Αυτό που με εκνευρίζει στον Κωστή είναι ότι είναι αφηρημένος και με ρωτάει πού βρίσκονται τα πράγματα που είναι μπροστά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share