Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Τόνια Σωτηροπούλου: «Μου έκανε τράκα στριφτό ο Τζόνι Ντεπ, είχε ακόμα σχέση με τη Βανέσα Παραντί» (video)

«Μόλις ξεκινάω να στρίβω το τσιγάρο μου, έρχεται και μου λέει...»

9 Φεβρουαρίου 2024 08:08
Τόνια Σωτηροπούλου: «Μου έκανε τράκα στριφτό ο Τζόνι Ντεπ, είχε ακόμα σχέση με τη Βανέσα Παραντί» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απρόσμενη συνάντηση που είχε με τον Τζόνι Ντεπ αποκάλυψε η Τόνια Σωτηροπούλου, στη συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι της Zoe Pre στο Youtube.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συνάντησή της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, ο οποίος της ζήτησε τσιγάρο ενώ βρισκόντουσαν σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο. Ενώ θυμηθείτε: Ποιος Ηλίας Κρασσάς; Η Καγιά αποκάλυψε πως την φλέρταρε ο Τζουντ Λο (Video)

Η Τόνια Σωτηροπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει πάρει στριφτό τσιγάρο ο Τζόνι Ντεπ. Ήταν εντελώς τυχαίο. Ήμασταν πριν πολλά χρόνια, πάνω από 10, σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο. Βγαίνω έξω από το μαγαζί να κάνω ένα τσιγάρο και τότε ακόμα είχε σχέση με τη Βανέσα Παραντί.

Μόλις ξεκινάω να στρίβω το τσιγάρο μου, έρχεται και μου λέει “Χίλια συγγνώμη, μπορώ να στρίψω και εγώ ένα τσιγάρο;” και του απαντάω “Φυσικά”. Ήταν πολύ γλυκός, πήρε το τσιγάρο και έφυγε».

Τόνια Σωτηροπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν» - Κόλαφος και για την εκκλησία

«Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Τόνια Σωτηροπούλου για τα ομόφυλα ζευγάρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Zoe Pre. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός ήταν κόλαφος για την στάση της εκκλησίας σε αυτό το ζήτημα.

«Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν δύο άτομα του ίδιου φύλου. Ποιο κράτος; Ποιος άνθρωπος; Ποιοι σε θεσμικές θέσεις μπορούν να κρίνουν αν εγώ έχω το δικαίωμα να ζήσω με όποιον άνθρωπο θέλω και να τον παντρευτώ; Για εμένα στο μυαλό μου είναι ίσο», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου. Με την ευκαιρία, δείτε τη σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Και συνέχισε: «Αυτό με την εκκλησία εμένα με πλήγωσε πάρα πολύ γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω. Δεν πιστεύω στην εκκλησία, με την έννοια του φόβου, δεν φοβάμαι μην με τιμωρήσει ο θεός, πιστεύω απλά ότι έτσι είναι η ζωή και έχει και καλές και κακές στιγμές.

Όταν ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να συνδεθεί επαγγελματικά και να από τον κόσμο, έχοντας ένα χρίσμα του πνευματικού, δεν θα έπρεπε να προάγει το μίσος, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα λένε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αγαπάνε και να ερωτεύονται».

«Έχω φίλους που είναι ομόφυλα ζευγάρια, προσπαθούν πολλά χρόνια με έναν έννομο τρόπο να υιοθετήσουν παιδί ή να κάνουν με παρένθετη και πραγματικά από όλους μου τους φίλους και στρέιτ ζευγάρια, δεν έχω δει κάποιον να το θέλει τόσο πολύ. Δεν μπορούμε από τη μία να μιλάμε για ισότητα και από την άλλη να λέμε ότι αυτό μας ενοχλεί», κατέληξε η Τόνια Σωτηροπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share