Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Έκτακτη προειδοποίηση στην Κέιτ Μίντλετον: «Τα πράγματα είναι...»

Πότε θα επανέλθει η Κέιτ Μίντλετον

7 Φεβρουαρίου 2024 10:00
Έκτακτη προειδοποίηση στην Κέιτ Μίντλετον:  «Τα πράγματα είναι...»
Πηγή φωτογραφίας: Shutterstock
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, η Κέιτ Μίντλετον έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Ο δρόμος για την ανάρρωσή της αναμένεται να είναι μακρύς, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για την πλήρη ανάρρωσή της.

Παρά την έντονη επιθυμία της Κέιτ Μίντλετον να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, ένας ειδικός υπογραμμίζει στην Daily Star ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Εκτιμάται πράγματι ότι η πορεία προς την ανάρρωσή της μπορεί να διαρκέσει ακόμη και εννέα μήνες.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της μετά από έξιτηριο από την κλινική του Λονδίνου, όπου νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες.

Έκτακτη προειδοποίηση στην Κέιτ Μίντλετον: «Τα πράγματα είναι...»
Πηγή φωτογραφίας: Shutterstock

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται πλέον τώρα πίσω στο Adelaide Cottage στο Windsor και αναρρώνει έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Ωστόσο, φαίνεται ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προτού η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας επιστρέψει στην πλήρη κανονικότητα.

«Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μέχρι μετά το Πάσχα» ανέφερε σε δήλωσή του το παλάτι του Κένσινγκτον μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πότε θα επανέλθει η Κέιτ Μίντλετον

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Κέιτ Μίντλετον ενδέχεται να χρειαστεί ακόμα περισσότερο χρόνο για να επανέλθει πλήρως στην υγεία της.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, ένας ειδικός στην κοιλιακή χειρουργική, ο Shashank Gurjar, εξήγησε ότι τα προβλήματα της Κέιτ Μίντλετον είναι πιο περίπλοκα από ό,τι μπορεί να φαίνονται.

Εξηγώντας τη διαδικασία των επεμβάσεων στην κοιλιακή περιοχή, ο Shashank Gurjar ανέφερε ότι τα ράμματα έχουν σχεδιαστεί να διαρκούν για έξι έως εννέα μήνες. Έτσι, οι ασθενείς εξακολουθούν να αισθάνονται μια αίσθηση τραβήγματος στην κοιλιά για έξι έως εννέα μήνες μετά την επέμβαση.

Έκτακτη προειδοποίηση στην Κέιτ Μίντλετον: «Τα πράγματα είναι...»
Πηγή φωτογραφίας: Shutterstock

Όταν επιστρέψει σπίτι της, χρειάζεται να βασίζεται στα μέλη της οικογένειάς της και σε οποιονδήποτε άλλον είναι κοντά της για να τη βοηθήσει».

Οι προβληματισμοί για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον έρχονται κατά καιρούς να δοκιμάσουν τη βασιλική οικογένεια. Επιπλέον, ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας καθώς υποβλήθηκε σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη και ανάγκαστηκε να αποχωρήσει προσωρινά από τα βασιλικά καθήκοντά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share