Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Τα είπε όλα η Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη: «Το θύμα είναι το παιδί, έχει και μπαμπά. Οι γύρω-γύρω βάζουν λόγια»

«Τι θέλεις; Να είσαι με έναν άνθρωπο με το ζόρι;»

4 Φεβρουαρίου 2024 19:37
Τα είπε όλα η Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη: «Το θύμα είναι το παιδί, έχει και μπαμπά. Οι γύρω-γύρω βάζουν λόγια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια από τις αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή υπήρξε παντρεμένη με τον συνάδελφο της Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον οποίο έχουν αποκτήσει και μια κόρη. Ενώ πλέον είναι παντρεμένη με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

Τα είπε όλα η Λασκαράκη για το διαζύγιο

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε από την εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” με την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και έδωσε μια εφόλης της ύλης συνέντευξη που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένα διαζύγιο αλλά και στην προσπάθεια προκειμένου να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο η ψυχολογία του παιδιού τους από τον χωρισμό.

«Μακάρι οι γονείς να πηγαίνανε σε ειδικούς και παιδοψυχολόγους γιατί βγαίνει πολύ το “εγώ” σε ένα διαζύγιο… Και γυρνάνε όλα προς τον εαυτό μας, τους γονείς μας, θέλει ο ένας να εκδικηθεί τον άλλον και το παιδί γίνεται μπαλάκι. Αυτό είναι το χειρότερο. Πάντα το θύμα είναι το παιδί.

Το θέμα είναι οι γονείς να πάρουν αποστάσεις. Κανένας δε μπορεί να κάτσει με το ζόρι. Τι θέλεις; Να είσαι με έναν άνθρωπο με το ζόρι; Θα το προσπαθήσεις, θα το παλέψεις. Αφού το τερματίσεις και μετά όμως… Θέλει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για να μείνεις σταθερός, ακέραιος και ανεπηρέαστος. Είναι και οι γύρω-γύρω που κάνουν μεγάλη ζημιά, οι φίλοι, οι συγγενείς. Βάζουν λόγια, λένε τι θα έκαναν εκείνοι.

Για να μείνεις ακέραιος, πρέπει να μείνεις μόνος σου με τις σκέψεις σου για να αποφασίσεις τι πρέπει να γίνει. Και πάντα, όταν υπάρχουν παιδιά, όλα πρέπει να γίνονται με γνώμονα τα παιδιά. Σίγουρα παίζει ρόλο το πως το εκλαμβάνει το παιδί. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν είναι όλα, “χωρίσαμε, τι ωραία”. Ούτε οι γονείς το παίρνουν καλά, ούτε το ζευγάρι, ούτε το παιδί» ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Βάσω Λασκαράκη: Όλα όσα είπε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share