Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Έχω έναν άντρακλα μέσα στο σπίτι, τι άλλο να θέλω» (video)

«Είναι πραγματικά ογκώδης και εμπνέει ασφάλεια»

2 Φεβρουαρίου 2024 10:42
Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Έχω έναν άντρακλα μέσα στο σπίτι, τι άλλο να θέλω» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαμά-δες».

Ειδικότερα, σχετικά με την εμφάνισή της, η ηθοποιός ανέφερε: «Πια δεν ασχολούμαι. Όταν φτάνεις σε μια ηλικία και βλέπεις και το κορίτσι σου σε μια ηλικία, ηρεμούν τα πράγματα, είναι πολύ ωραίο. Τα τραύματα δεν επουλώνονται, μπορώ να πω ότι βγαίνουν πιο προς τα έξω, τα συνειδητοποιείς περισσότερο, τα επεξεργάζεσαι, βλέπεις ότι δεν περνάνε, δεν μπορούν να γιατρευτούν όταν είναι από τα παιδικά χρόνια, αλλά εντάξει ζεις με αυτά και προχωράς».

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος: «Δεν θα σας πω τι κάνουμε με τη γυναίκα μου για να βγούμε από τη ρουτίνα, παίζετε πρωί»

Για τον σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου και το αν υπάρχει ζήλια στη σχέση τους, σχολίασε: «Αυτά δεν υπάρχουν. Εγώ έχω έναν άντρακλα μέσα στο σπίτι, τι άλλο θες τώρα; 32 χρόνια άντρακλα, τι άλλο να κάνω; Πιστεύω ότι αυτό με τράβηξε στον Γιάννη, κάτι γήινο, είδα κάτι που δεν ισχύει καθόλου. Ο Γιάννης είναι πραγματικά ογκώδης και εμπνέει ασφάλεια, σιγουριά, δεν είναι, είναι παιδί, ένα παιδί που δε μεγαλώνει ποτέ».

Παπαδήμα για Μποσταντζόγλου: «Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου σου κορμάρα μου”» (video)

Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους Θαλασσινή βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ1, «Δύο στις 10» και μίλησαν για τη σχέση τους, με τις ατάκες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδήμα για τον Απόστολο Γκλέτσο.

«Είμαι ο διαιτητής που χωρίζει τη γυναίκα με τη κόρη μου όταν τσακώνονται στις πρόβες. Δεν μπορώ όμως εγώ αυτές τις οξύνσεις, οπότε φεύγω και τους λέω βρείτε τα. Τα ίδια κάνω και στο σπίτι», είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Οι γονείς μου περνάνε δεύτερο μήνα του μέλιτος»

Η Θαλασσινή μίλησε για τη σχέση των γονιών της.

«Ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο για την κόρη μου, από την ημέρα που τη γέννησα. Απλά φοβήθηκα μην την τρομάξω από το τόσο συναίσθημα, που δεν το βγάζει κανένας μας. Η Θαλασσινή ήθελε να της τα δείξω όλα. Αφού τα θες λέω, πάρτα. Γιατί η μαμά δεν είναι μόνο αυτό, είναι πληγή μεγάλη. Τις είδες, νομίζω ότι τη μεγάλωσαν, μου έκανε καλό κι εμένα αυτό, είναι μια πολύ ωραία συγκυρία για εμένα », είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Εγώ λέω ότι περνάνε δεύτερο μήνα του μέλιτος. Περνάνε μία περίοδο που νομίζω ότι είναι καλύτερα από ποτέ μεταξύ τους», τόνισε η Θαλασσινή.

Στη συνέχεια, οι τρεις τους μίλησαν για τους ρόλους μέσα στην οικογένεια, με τον Γιάννη Μποστατζόγλου να κάνει ένα ξεκαρδιστικό σχόλιο στη γυναίκα του, Δήμητρα Παπαδήμα ενώ μιλούσε για αυτό το θέμα.

«Η μάνα είναι αυτή που υπομένει, η μάνα έχει τις αντοχές», άρχισε να λέει η ηθοποιός, με τον ίδιο να αποκρίνεται: «Ο πατέρας είναι ξέγνοιαστο αλογάκι στις πεδιάδες. Τα ίδια προβλήματα έχουν και οι δύο».

«Τρώγαμε 19 φορές την εβδομάδα φακές»

Για τη Θαλασσινή, οι γονείς της θα πουν ότι κατά καιρούς είναι λίγο έντονη.

«Είμαι αρκετά, αλλά είχα να μοιάσω», είπε η ίδια.

«Αγαπώ όταν κάθεται στο κομπιούτερ αμίλητος», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

«Σπεσιαλιτέ της είναι οι φακές. Από τότε που γεννήθηκε η Θαλασσινή, έκανε 19 φορές την εβδομάδα φακές», αποκάλυψε εκείνος για τη σύζυγό του.

«Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου σου κορμάρα μου”»

Η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε ότι θα έπαιζε άνετα σε μια σειρά το ζευγάρι με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, αλλά κανείς δεν το έχει σκεφτεί και να τους το προτείνει.

«Νομίζω ότι παραείναι παρανοϊκό ζευγάρι για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν υπάρχει μέτρο», είπε η Θαλασσινή.

«Τον φτύνω. Ένας κούκλος είναι. Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου σου κορμάρα μου”», συμπλήρωσε η Δήμητρα Παπαδήμα για την ομορφιά του συζύγου της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share