Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Παπαδήμα για Μποσταντζόγλου: «Σπανίως κοιμόμαστε μαζί γιατί κάνει φασαρία - Με διεκδίκησε ο Γκλέτσος αλλά προτίμησα τον Γιάννη» (video)

«Έχω κάνει μόνο μπότοξ και έχω φτιάξει τα μάτια μου πριν 500 χρόνια»

30 Νοεμβρίου 2023 17:50
Παπαδήμα για Μποσταντζόγλου: «Σπανίως κοιμόμαστε μαζί γιατί κάνει φασαρία - Με διεκδίκησε ο Γκλέτσος αλλά προτίμησα τον Γιάννη» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη εφ' όλης ύλης παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδήμα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μιλώντας τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά της.

«Δεν είχα κάποια τηλεοπτική πρόταση φέτος, αλλά και να είχα δε θα δεχόμουν, εκτός αν έπαιρνα τόσα πολλά λεφτά. Έχω καταλήξει στο ότι όσο περισσότερο σε εκτιμούν τα αφεντικά τόσο περισσότερο σε απωθούν. Δε με ενδιαφέρει, προχωράω στον δρόμο μου. Κάνω μία δουλειά φέτος, ετοιμάζω κάτι που θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 30 Δεκεμβρίου και θα είναι μία μοναδική συγκυρία που θα με σκηνοθετήσει η κόρη μου. Είναι τιμή για μένα που τη μουσική της παράστασης θα την υπογράψει η Ευανθία Ρεμπούτσικα, υποκλίνομαι», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Καυγαδίζω με την κόρη μου, γιατί είμαι μελό και η κόρη μου δε με θέλει έτσι. Ξεκινάμε από 30 Δεκεμβρίου από το θέατρο «Αμαλία» στη Θεσσαλονίκη. Τώρα θα βγει και το καινούργιο μου μυθιστόρημα “Όλα μαύρα”», συμπλήρωσε η ηθοποιός. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ την κόρη της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και τους γιατρούς αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός: «Δεν πλησιάζω στον γιατρό, ούτε αισθητικό, ούτε τίποτα. Έχω κάνει μόνο μπότοξ και έχω φτιάξει τα μάτια μου πριν 500 χρόνια. Δεν φοβάμαι τίποτα. Τον θάνατο ήθελα να τον προλάβω πριν με προλάβει, είμαι τόσο εγωίστρια. Ιδανικά θα ήθελα να "φύγω" μέσα στη θάλασσα».

Όπως η ίδια αποκαλύπτει, «έχω πολλές μεταφυσικές ανησυχίες, μου έχουν συμβεί πάρα πολλά μεταφυσικά πράγματα. Με ονομάζω μάγισσα. Τα όνειρα και οι διαισθήσεις μου είναι φοβερό πράγμα. Όταν δούλευα με τον Βασίλη Τσιβιλίκα είχα δει ένα όνειρο με εκείνον. Σε δύο μέρες ήρθε ο Γιάννης και μου είπε πως πέθανε ο Βασίλης Τσιβιλίκας».

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Όταν τον πρωτογνώρισα, τον κοίταγα και έλεγα “μπα, δεν μπορώ εγώ με αυτόν, τρία πουλάκια κάθονται, εγώ θέλω ένα στήριγμα”. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. Κάποια στιγμή, όταν είχα γεννήσει και θήλαζα, με διεκδίκησε ο Απόστολος Γκλέτσος από τον Γιάννη και του είπε: “θα έρθω με λουλούδια και θα του πω ότι αφού δεν την έχεις παντρευτεί, θα την παντρευτώ εγώ”. Μετά έγιναν και φίλοι».

Και προσέθεσε σχετικά με το εάν μένουν μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Μένουμε μαζί, αλλά σπανίως κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι, κάνει φασαρία και χτυπιέται. Εγώ είμαι σε μία ακρούλα και δεν μπορώ».

Πριν από χρόνια και σε μικρή ηλικία, η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες – εκφωνήτριες του προγράμματος του Mega.

Η ίδια εξήγησε γιατί δε συνέχισε στον «δρόμο» της παρουσίασης και την «κέρδισε» η υποκριτική. «Δε με ενδιέφερε η παρουσίαση, με ταλαιπώρησαν και εκεί. Δε με πήραν την πρώτη φορά και έστειλα επιστολή να ζητήσω τον λόγο, αφού όλοι μου έλεγαν ότι είμαι η καλύτερη. Όλες οι κοπέλες που διάλεξαν ήταν όλες με "μέσον", φαντάζομαι θα ήταν και η Λένα Αρώνη. Πώς έχει τώρα εκπομπή στην τηλεόραση;», κατέληξε η Δήμητρα Παπαδήμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share