Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Κόλαφος η Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Καινούργιου μπορεί να έχει beef με μένα, εγώ μαζί της αποκλείεται» (video)

Την έβαλε στη θέση της με λίγες φράσεις

1 Φεβρουαρίου 2024 10:49
Κόλαφος η Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Καινούργιου μπορεί να έχει beef με μένα, εγώ μαζί της αποκλείεται» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεκαθάρισμα έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα καλεσμένη στο «The 2Night Show», όσον αφορά την «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «I love Σου Κου» ανέφερε αρχικά: «Μου είπαν, "ρώτησε τη γιατί έχει beef με την Καινούργιου"». Έτσι ακριβώς ήταν η φράση», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής, με την παρουσιάστρια της εκπομπής «I love Σου Κου» να απαντά: «Πότε καλέ το έχω εγώ το beef με την Καινούργιου; Η Καινούργιου beef με μένα μπορεί να έχει, εγώ με την Καινούργιου αποκλείεται».

Δείτε επίσης: Τον «έσφαξε με το γάντι» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Κύριε Νταλάρα οι άνθρωποι έρχονται εκεί για μία σας απάντηση και εσείς τους δίνετε 100...» (video)

«Η Κατερίνα κάποια στιγμή, όταν ήμουν στο OPEN ακόμα, είχα κάνει ένα τρέιλερ και θεώρησε ότι το έκανα για αυτήν. Στο τρέιλερ αυτό πήγαινα στο Παρίσι, όπου έκανα μια κυρία αφ’ υψηλού, έναν ρόλο στα τρέιλερ και συνήθως τα δικά μας σχολιάζουν την επικαιρότητα και αυτό που γίνεται στην τηλεόραση. Οι τσακωμοί στα πάνελ και διάφορα».

«Σε εκείνο το τρέιλερ τότε έκανα ότι πάω στο Παρίσι. Την προηγούμενη έμπαινα σε ένα τζετ για να ταξιδέψω κάπου, κάθε μέρα τα έχτιζα δηλαδή με έναν τρόπο. Έτσι λέω, αφού μπήκαμε χθες στο τζετ, σήμερα θα πάμε κάπου. "Που θα πάμε;" μου λένε και είπα στα παιδιά πως "θα πάμε στο Παρίσι, που είναι η αγαπημένη μου πόλη και την αγαπώ και τη λατρεύω". Η Καινούργιου, εκείνο το Σαββατοκύριακο, πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι. Έπρεπε εγώ να το ξέρω; Και επειδή έκανα πάντα αυτή την κυρία που έλεγα "please, please", μου φώναζαν "κυρά, μας έφερες στο Παρίσι, σ’ ευχαριστούμε" και θεώρησαν για κάποιον λόγο ότι σχολιάζω και πικάρω την Καινούργιου που πήγε στο Παρίσι με τις φίλες της. Ένα πράγμα ανεξήγητο! Δε με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει! "Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει κακή τηλεόραση" έγραφαν», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Μπορεί και να τρολάρω την Κατερίνα σε άλλη φάση, το συγκεκριμένο όμως δεν ήταν έτσι. "Μα το έλεγε όλη την εβδομάδα" μου έλεγαν. Και κάθομαι εγώ να βλέπω τις εκπομπές σας που λέει ο καθένας που θα πάει και τι θα κάνει; Μα είστε με τα καλά σας; Παρασκευή μεσημέρι το γύρισα εγώ το τρέιλερ, που ήξερα ότι πήγε στο Παρίσι;», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share