Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Απάντησε «με το γάντι» στον Κοργιαλά: «Ο κόσμος αποφασίζει ποιος θα έχει επιτυχία και διάρκεια...» (video)

«Εγώ στέλνω την αγάπη μου και ευχαριστώ πολύ»

26 Ιανουαρίου 2024 12:39
Κωνσταντίνος Αργυρός: Απάντησε «με το γάντι» στον Κοργιαλά: «Ο κόσμος αποφασίζει ποιος θα έχει επιτυχία και διάρκεια...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό συνάντησαν οι δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο, και τον ρώτησαν για τις δηλώσεις του Δημήτρη Κοργιαλά για εκείνον.

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για την ανάρτηση – «καρφί» του Δημήτρη Κοργιαλά ενώ απέφυγε να απαντήσει για τον Γιώργο Νταλάρα.

«Ζούμε σε μία δημοκρατική κοινωνία, ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Ο κόσμος αποφασίζει ποιος θα έχει επιτυχία και διάρκεια, ποιος κάνει τη δουλειά του. Εγώ στέλνω την αγάπη μου σε όλους και πάνω από όλα στον κόσμο που μας στηρίζει και μας αγαπάει. Ευχαριστώ πολύ», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Νέο «καρφί» του Κοργιαλά στον Αργυρό: «Δεν τον αναγνώρισα, νόμιζα πούλαγε παπούτσια...» (video)

Τα βέλη έστρεψε εκ νέου ο Δημήτρης Κοργιαλάς προς τον Κωνσταντίνο Αργυρό, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το σχόλιό του για την αφίσα του τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Ναύπακτο, μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» τόσο για όσα έχουν ειπωθεί από τον Γιώργιο Νταλάρα όσο και για το σχόλιο που έκανε για την αφίσα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Δε γνώρισα ότι ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην αφίσα, απλά είδα έναν τραγουδιστή που ήταν σαν να πούλαγε το πουκάμισο ή τα παπούτσια», είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο τραγουδιστής όμως, παίρνει θέση και για την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και την κριτική του στους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις.

«Μπορεί να μου έλεγε μια εταιρεία με προφυλακτικά να τα διαφημίσω. Αυτό δεν ξέρω πόσο ωραίο μπορεί να είναι. Οικονομικά το συζητάς. Πρέπει να καταλάβετε και εσείς οι δημοσιογράφοι πως όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του», ανέφερε ο Δημήτρης Κοργιαλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share