Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Σόκαρε τους πάντες η Κατερίνα Διδασκάλου: «Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό - Η αδερφή μου με διαβεβαίωνε ότι δε θα πεθάνω…»

«Έχω περάσει φριχτά με ανθρώπους...»

21 Ιανουαρίου 2024 13:40
Σόκαρε τους πάντες η Κατερίνα Διδασκάλου: «Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό - Η αδερφή μου με διαβεβαίωνε ότι δε θα πεθάνω…»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Εξομολογείται και σοκάρει η Κατερίνα Διδασκάλου: Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου.

Με εξομολογητική διάθεση η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις κρίσεις πανικού και πως τις αντιμετώπισε: «13 Δεκεμβρίου ξύπνησα για πρώτη φορά στη ζωή μου με κρίση άγχους. Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό. Ξύπνησα στις 2 τα ξημερώματα την φαρμακοποιό μου, μιλούσα όλο το βράδυ με την αδερφή μου και με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ζήτησε αμέσως βοήθεια για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού και προχώρησε σε συνεδρίες ψυχανάλυσης. «Οι γιορτές φέτος ήταν πολύ δύσκολες. Μία φορά έτυχε να πάω στο θέατρο με κρίση πανικού, αλλά μόλις βγήκα στην σκηνή μου πέρασε. Έβγαινα και πήγαινα στο καμαρίνι, κοιταζόμουν στον καθρέφτη κι έλεγα «κοίτα, είσαι καλά!».

Από την άλλη, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι και παίζουμε με τον νευρικό μας σύστημα. Υπάρχουν στιγμές αδυναμίας, που όμως πρέπει να ανέβουμε στην σκηνή, να εκτεθούμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε με τον καλύτερο τρόπο», είπε.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Διδασκάλου: «Είμαι ερωτευμένη, η ζωή μου έχει φέρει έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθω τόσο καλά»

Η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε πως ξεκίνησε να γράφει για τα πράγματα που της προκαλούν χαρά. «Άρχισα να γράφω τα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων, για τα οποία χαίρομαι. Είναι μεγάλη υπόθεση να διαπιστώνεις κάθε μέρα αυτό που μας δίνει χαρά, αυτό που μας κάνει να προχωράμε μέρα με τη μέρα».

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω περάσει φριχτά»

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει συναντήσει κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, ενώ έχει βρεθεί μπροστά σε περιστατικά παρενόχλησης.

«Δεν πρέπει να ανακαλούμε τα φριχτά… Βεβαίως έχω περάσει φριχτά, με ανθρώπους που δεν σε αντιμετωπίζουν σαν καλλιτέχνη, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι ίντριγκες σε μία σεζόν. Πράγματα τοξικά και απαράδεκτα, που όμως με κάποιο τρόπο, όταν πραγματικά το θέλεις, απεγκλωβίζεσαι και δεν τους ξανασυναντάς. Δεν τους ξανασυνάντησα ποτέ. Αποδίδεται η δικαιοσύνη κάθε φορά».

«Κάθε φορά που υπάρχει κατάχρηση εξουσίας είναι τραυματικό, δεν είναι; Πιστεύω ότι η βία φέρνει πάντα βία πίσω και η κακή συμπεριφορά επιστρέφεται πολλαπλασιασμένη».

Κατερίνα Διδασκάλου: Για την παράσταση «Unfriend»

Η Κατερίνα Διδασκάλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Unfriend» στο θέατρο Νέος Ακάδημος, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει πως κάνει για πρώτη φορά κωμωδία.

«Ο ρόλος μου είναι εκείνος που φέρνει τα πάνω κάτω. Η Έλσα, η οποία είναι τύπισσα θυελλώδης και γεμίζει τον χώρο όπου πάει, μπαίνει σε αυτό το ζευγάρι απρόσκλητη και αλλάζει τη ζωή τους. Έλα, όμως, που κάποια στιγμή την googlάρει η κυρία του σπιτιού και βλέπει ότι το όνομά της είναι συνδεδεμένο με τους θανάτους έξι δικών της ανθρώπων».

Με αφορμή τον ρόλο της, η ηθοποιός είπε πως θα ήθελε να υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελε να μην τους είχε συναντήσει ποτέ. «Ο πατέρας μου είχε πει κάτι υπέροχο, ότι «όλοι χρειάζονται για την πανίδα». Το βρίσκω εξαιρετικό!», είπε.

Κατερίνα Διδασκάλου: Γιατί αρνήθηκε να πρωγωνιστήσει σε καμπάνια καλλυντικών στην Αμερική;

Τέλος, η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση να είναι το πρόσωπο μίας μεγάλης εταιρείας καλλυντικών στις ΗΠΑ και αναγκάστηκε να αρνηθεί.

«Το να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα δεν έχει καμία σημασία. Είχα αρχίσει τις σπουδές μου στη Νέα Υόρκη, υπήρχαν οι recruiters που ψαρεύουν. Μαθεύτηκε ότι ήμουν πρωθιέρεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν επιτρεπόταν όταν κάνεις κάτι τόσο σημαντικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να μπλεχτείς και να το χρησιμοποιήσεις αυτό σε διαφήμιση», εξήγησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share