Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Πήρε θέση ο Νίκος Μπογιόπουλος για τον Νταλάρα: «Βρέθηκε απέναντι στις κρεατομηχανές που παριστάνουν τα όργανα της ενημέρωσης»

«Εύγε στον Γιώργο...»

21 Ιανουαρίου 2024 11:24
Πήρε θέση ο Νίκος Μπογιόπουλος για τον Νταλάρα: «Βρέθηκε απέναντι στις κρεατομηχανές που παριστάνουν τα όργανα της ενημέρωσης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήρε θέση ο Νίκος Μπογιόπουλος για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως ο τραγουδιστής βρέθηκε απέναντι στις κρεατομηχανές που παριστάνουν τα όργανα της ενημέρωσης.

Ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη στον Γιώργο Νταλάρα πριν το ξέσπασμά του, φαίνεται στην ανάρτησή του να στηρίζει τη στάση του τραγουδιστή.

«Το σκέφτηκα πολύ αν θα ασχοληθώ… Λοιπόν: Χτες είχα την τιμή να βρίσκομαι σε μια εκπληκτική εκπομπή με τον Γιώργο Νταλαρα (αυτός την έκανε εκπληκτική) και τον Αντρέα Κατσιγιάννη (επίσης). Μια εκπομπή/αφιέρωμα στον Realfm978 για τον δημιουργό του λαϊκού τραγουδιού Βασίλη Τσιτσάνη. Τελειώνοντας την εκπομπή και φεύγοντας από τον σταθμό, ο καλεσμένος μου βρέθηκε απέναντι στις κρεατομηχανές που παριστάνουν τα όργανα της “ενημέρωσης”, της “ψυχαγωγίας” και του “πολιτισμού” (αυτές είναι οι νομικές διατάξεις βάσει των οποίων δημόσιες συχνότητες κατέχονται από καναλάρχες και έτσι τις… υπηρετούν αυτές τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ενημέρωση και τον πολιτισμό οι διευθύνοντες αυτών των δημόσιων συχνοτήτων).

Ό,τι είπε ο Νταλαρας δεν ήταν τίποτα περισσότερο ή λιγότερο απ’ ότι θα έλεγε και λέει (και) κάθε δημοσιογράφος που σέβεται την τίμια δουλειά του (άσχετα πως αυτή χρησιμοποιείται από τα “αφεντικά”) και από ό,τι λέει κάθε μέρα η κοινωνία των ανθρώπων που αρνούνται να ξεμπουρλευτούν και να ακρωτηριαστούν μέσα από την ανοησία και την αποθέωση του τίποτα. Εύγε, συνεπώς, στον Γιώργο. Τον οποίο ευχαριστώ για μια ακόμα φορά που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου. Κι εν κατακλείδι: Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Εκτός από εκείνες που είναι…» έγραψε ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Στηρίζει τον Γιώργο Νταλάρα η Ρούλα Κορομηλά: «Παιδιά, ψυχραιμία – Σε λίγο θα μας πείτε “σιγά τον τραγουδιστή”»

«Παιδιά, ψυχραιμία – Σε λίγο θα μας πείτε “σιγά τον τραγουδιστή”» ανέφερε για τον Γιώργο Νταλάρα μετά το ξέσπασμά του στους δημοσιογράφους η Ρούλα Κορομηλά, η οποία τον στηρίζει ανοιχτά.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» έγραψε στο twitter: «Ελάτε παιδιά ψυχραιμία. Σε λίγο θα μας πείτε: “Σιγά καλέ ποιος είναι ο Νταλάρας; Σιγά τον τραγουδιστή”. Ικανούς σας έχω … Να μάθουμε να ακούμε μας αρέσει η όχι και να σεβόμαστε καλά μου παιδιά τις απόψεις όλων κ ειδικότερα όσων έγραψαν και γράφουν ιστορία. Την αγάπη μου», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share