Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Γιώργος Παπαγεωργίου για την πατρότητα: «Τις στιγμές που αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι νιώθω ότι προσφέρω κι εγώ» (video)

«Ένας άντρας μπορεί να προσφέρει ακόμα και όταν είναι νεογέννητο ένα παιδί»

15 Ιανουαρίου 2024 13:27
Γιώργος Παπαγεωργίου για την πατρότητα: «Τις στιγμές που αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι νιώθω ότι προσφέρω κι εγώ» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Βreakfast @Star».

Στο τέλος, μίλησε για την πατρότητα και τη λίγων μηνών κόρη του. «Ό,τι και να μου είχαν πει για την πατρότητα, είναι κάτι τόσο έντονο, τόσο πρωτόγνωρο, που απλά το υποδέχεσαι. Με το που γυρίσαμε από τις διακοπές τον Σεπτέμβρη, μέχρι να γεννηθεί η μικρή, ήμουν με ένα κατσαβίδι στο χέρι και έκανα δουλειές. Έπρεπε κάπως το σπίτι να αλλάξει.

Δείτε ακόμα: Συγκινεί η Θέλξη για την μητρότητα: «Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο ωραίος της ζωής μου – Τα παιδιά μου είναι ο αέρας που αναπνέω»

Η πάνα ήταν μια μεγάλη δυσκολία μέχρι να καταλάβουμε πως και τι. Μετά από 2-3 φορές νομίζω ότι πια, έχω γίνει εξπέρ σε αυτό. Οι στιγμές που αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι οι στιγμές που νιώθω ότι προσφέρω κι εγώ. Ένας άντρας μπορεί να προσφέρει ακόμα και όταν είναι νεογέννητο ένα παιδί. Μπορεί να προσφέρει και ψυχολογικά και πρακτικά, οπότε είναι χαρά μου να το κάνω αυτό», περιέγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δανάη Μιχαλάκη για τη μητρότητα: «Πελάγωσα την πρώτη μέρα και την επόμενη ήταν σαν να το έκανα πάντα» (video)

Στον νέο «ρόλο» της μητρότητας αναφέρθηκε η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Οι πρώτοι μήνες με τη μικρή είναι κάτι το απερίγραπτο, μπορώ να σου μιλάω ώρες και δε θα φτάσω εκεί που θέλω. Μας έχει γεμίσει όλους με χιλιάδες συναισθήματα και κάθε μέρα είναι και κάτι διαφορετικό και πολύ πιο δυνατό. Πιστεύω ότι όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα νιώθει ότι μπορεί να τα κάνει όλα και ότι τα ξέρει όλα. Πελάγωσα την πρώτη μέρα αλλά τη δεύτερη ήταν σαν το έκανα από πάντα», δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη.

Δείτε επίσης: Γιούλικα Σκαφιδά για μητρότητα: «Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη, είναι μια σχέση που θα χτιστεί» (video)

«Η πρώτη μας γνωριμία με τον Γιώργο έγινε σε ένα κοκτέιλ μπαρ στη Σύρο, που δούλευα εγώ. Το πρώτο μας ραντεβού ήρθε μετά από πάρα πολλούς μήνες. Η πρώτη μου επαφή με τη μητέρα του Γιώργου, Φιλαρέτη Κομνηνού, ήταν στην Επίδαυρο. Πήγαμε να τη δούμε με τον Γιώργο στην Επίδαυρο και δέσαμε από την πρώτη στιγμή», αποκάλυψε για το πώς έγινε η πρώτη της γνωριμία με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share