Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Συγκινεί η Θέλξη για την μητρότητα: «Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο ωραίος της ζωής μου – Τα παιδιά μου είναι ο αέρας που αναπνέω»

«Λένε ότι δεν είναι καλή η Ελληνίδα μάνα, αλλά είμαστε οι καλύτερες»

11 Ιανουαρίου 2024 08:54
Συγκινεί η Θέλξη για την μητρότητα: «Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο ωραίος της ζωής μου – Τα παιδιά μου είναι ο αέρας που αναπνέω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Θέλξη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» και μίλησε για τη μητρότητα, αναφέροντας πως ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο ωραίος της ζωής της και τα παιδιά της είναι ο αέρας που αναπνέει.

Η τραγουδίστριας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επιστροφή της στη νυχτερινή Αθήνα, αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη που πιστεύει ότι βίωσε. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της Γιούλικας Σκαφιδά για τη μητρότητα.

Η ίδια ανέφερε αρχικά: «Είμαι πολύ χύμα στην καθημερινότητά μου, δεν είμαι Θεσσαλονικιά που πάει για καφέ».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη μητρότητα: «Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο ωραίος της ζωής μου, δεν υπάρχουν λόγια. Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει κι είναι ο αέρας που αναπνέω τα παιδιά μου».

Για τις συνεργασίες της, είπε: «Θέλω να είμαι κάπου που να με προσέχουν και να με αγαπούν. Ακόμα κι αν έζησα περίεργες καταστάσεις εγώ στο παρελθόν, είχα τη δύναμη να τις αντιμετωπίσω. Είχα άγνοια κινδύνου μάλλον, γιατί ήμουν μικρή. Τώρα που συνειδητοποιώ και από τη θέση της μαμάς που έχω την ευθύνη, συνειδητοποιώ ότι σε πολλά θέματα, είχα την άγνοια κινδύνου κι ο Θεός κάπου μας προσέχει. Έχω γνωρίσει τα καλύτερα παιδιά».

Η Θέλξη μίλησε επιπλέον, για το bullying που έχει δεχτεί. «Δεν μπορώ καθόλου με το bullying. Τρέμω στην ιδέα το πώς θα αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις. Θυμάμαι στο σχολείο να δέρνομαι με τα αγόρια, γιατί κορόιδευαν τον αδύναμο. Το παιδί με τα γυαλιά ή το παιδί με τα παραπάνω κιλά. Απλά δεν το λέγαμε bullying», εξήγησε.

Συμπλήρωσε: «Το κακό της εποχής είναι η πληροφορία. Έχουμε τρομερή πληροφορία, μαθαίνουμε όλα τα άσχημα που γίνονται παντού. Είπα σε έναν φίλο μου που έχει site να βάλει για μια εβδομάδα καλές ειδήσεις να φτιάξει η ψυχολογία και μου είπε “δεν τις κλικάρουν”. Είμαστε και σαν λαός έτσι».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιλόχειο κατάθλιψη που θεωρεί ότι πέρασε. «Επιστημονικά μπορεί να πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, δεν ξέρω. Αλλά είχα τόση αγάπη για αυτά που μου συνέβαιναν και έλεγα ότι δεν είσαι μόνη σου, έχεις το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής σου. Βλέπω τις μανούλες σε εμπορικά και θέλω να τις πάρω αγκαλιά. Αυτό νιώθω τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου και τις βλέπω που παλεύουν με τα μωρά και τα καρότσια. Νιώθω ότι θέλω να τις πάρω αγκαλιά. Λένε ότι δεν είναι καλή η Ελληνίδα μάνα, αλλά είμαστε οι καλύτερες», είπε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share