Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Ε, όταν είσαι αριστερός μόνο σε κάτι τέτοια πας»: Η Κωνσταντοπούλου πήγε σε εκδήλωση της Lamborghini και την «πέρασαν ένα χεράκι»

«Gucci, Ferrari και Βελουχιώτη Άρη», της γράφουν σε βίντεο που μιλάει για το αγαπημένο της μοντέλο

11 Ιανουαρίου 2024 12:47
«Ε, όταν είσαι αριστερός μόνο σε κάτι τέτοια πας»: Η Κωνσταντοπούλου πήγε σε εκδήλωση της Lamborghini και την «πέρασαν ένα χεράκι»
Από Εύη Κουρίδου

Έντονη κριτική άσκησαν οι χρήστες της πλατφόρμας TikTok στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, επειδή πήγε σε εκδήλωση της Lamborghini ενώ είναι Αριστερή.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλαίσιο της εκδήλωσης Lamborghini Athens, κλήθηκε να απαντήσει σε σύντομες ερωτήσεις αναφορικά με το brand της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και οι απαντήσεις της κάνουν τον γύρο των social media.

Θυμηθείτε επίσης: «Μύδροι» Νίκου Φίλη σε Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι κάτι σαν Πέπε Γκρίλο και Τραμπ, με το ζόρι μιλάει για την Αριστερά» (video)

«Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούγεται το όνομα Lamborghini;», ερωτάται η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να απαντήσει σκεπτόμενη για λίγα δευτερόλεπτα «η ταχύτητα».

Όταν κλήθηκε να επιλέξει το αγαπημένο της μοντέλο Lamborghini, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε... ντρίπλα απαντώντας χαρακτηριστικά: «Δυσκολεύομαι να διαλέξω. Νομίζω το επόμενο θα είναι το αγαπημένο μου».

Τέλος, στο ερώτημα «τι σημαίνει για εσάς η λέξη Lamborghini;», με ένα διάπλατο χαμόγελο απάντησε: «Ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο αυτοκίνητο».

Έντονη κριτική κάτω από την ανάρτηση

«Ε, όταν είσαι Αριστερός μόνο σε κάτι τέτοια πας», «Δεν πρέπει να σας αρέσουν αυτά τα πράγματα, είναι του κακού καπιταλιστικού συστήματος», «Αριστερή με american dream», «Αυτή είναι η Αριστερά», «Gucci, Ferrari και Βελουχιώτη Άρη» είναι κάποια από τα σχόλια που της έγραψαν στο TikTok.

«Κόλαφος» ο Γιώργος Καρατζαφέρης: «Ο Κασσελάκης δεν ξέρει πολιτική - Μπορεί να μην φτάσει ευρωεκλογές» (video)

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τις πολιτικές εξελίξεις. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Με την ευκαιρία, δείτε το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το Φανάρι.

Όπως υποστήριξε, ο Στέφανος Κασσελάκης ως αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης πιθανόν να μην φτάσει στις Ευρωεκλογές.

«Κατ’ αρχήν να πω ότι αξιολογήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρα ως ένατος στους 15 της Ευρώπης, πράγμα που σημαίνει ότι τον ζύγισε, τον μέτρησε και δεν του έκανε. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που ποντάρει πρώτα στη γοητεία του. Σαφώς είναι γοητευτικός, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν του έχω πολλή εμπιστοσύνη. Ένας άνθρωπος που έχει ροπή να αλλάζει κύρια χαρακτηριστικά, πριν από 5 χρόνια ήταν με μία ωραιοτάτη κοπέλα, τώρα είναι με τον Τάιλερ… Δεν ξέρει καθόλου πολιτική. Χρειάζεται έναν άνθρωπο δίπλα του για να του λέει τι να κάνει. Δεν ξέρω αν είναι δεξιός, πάντως δεν είναι αδέξιος» είπε αρχικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης πρόσθεσε: «Αυτά τα κόλπα, ότι πάμε στις Σπέτσες κτλ, δεν είναι για την Αριστερά. Είναι λίγο πιο βαριά. Βλέπω ότι κάποιοι σοβαροί που είχαν στοιχηθεί μαζί του, έχουν χαθεί».

Όπως ισχυρίστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης «μακάρι να φτάσει ο κ. Κασσελάκης στις ευρωεκλογές. Μπορεί να μην φτάσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share