Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Ξεκαθαρίζει η Τραϊάνα Ανανία: 15 χρόνια τώρα ακούω σχόλια επειδή είμαι πολυτάλαντη

«Τα κάνω όλα, επειδή μπορώ και με πάει μόνη της η ζωή»

23 Δεκεμβρίου 2023 12:11
Ξεκαθαρίζει η Τραϊάνα Ανανία: 15 χρόνια τώρα ακούω σχόλια επειδή είμαι πολυτάλαντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό της ξεκαθάρισμα θέλησε να κάνει η Τραϊάνα Ανανία, αναφέροντας πως εδώ και 15 χρόνια τώρα ακούει σχόλια επειδή είναι πολυτάλαντη.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχτεί, επειδή ασχολείται με πολλά πράγματα, όπως η υποκριτική, ο χορός και το τραγούδι. Παράλληλα, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Ανανία αποκάλυψε ότι θα έκανε έρωτα με την Βίσση!

«Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ακούω διάφορα σχόλια πάνω σε αυτό το θέμα. Είναι αστείο όμως, να το συζητάμε. Τα κάνω όλα, επειδή μπορώ και με πάει μόνη της η ζωή. Στη δραματική σχολή που τελείωσα, διδασκόμουν και τραγούδι και χορό και τα έκανα όλα αξιοπρεπέστατα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι σαν να ρωτάς ένα αυτοκίνητο του 2024 πώς γίνεται να ανάβεις τα φώτα σου, να παίζεις ραδιόφωνο και να πηγαίνεις με όπισθεν ταυτόχρονα;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δουλειά της, αλλά και στις σπουδές της. «Δίνω προτεραιότητα πάντα στο πώς θα ζήσω και μετά, θα ασχοληθώ με τα επαγγελματικά μου.

Τραϊάνα Ανανία
Τραϊάνα Ανανία

Βέβαια, επειδή έχω μια πορεία δεκαπέντε χρόνων στη δουλειά μου, πλέον μπορώ να πω ότι εισπράττω τους καρπούς όλων αυτών των σπόρων που έχω φυτέψει από την αρχή της καριέρας μου. Θέλω να σου αναφέρω επίσης, ότι είμαι στο τρίτο έτος στο κολλέγιο που σπουδάζω ψυχολογία και αυτόν τον καιρό κάνω την πτυχιακή μου», εξήγησε.

Τέλος, είπε: «Ξεκίνησα να σπουδάζω ψυχολογία, γιατί ήρθα κοντά της, επειδή έκανα χρόνια ψυχοθεραπεία. Κάνω ψυχανάλυση από τα δεκαεννιά μου χρόνια. Ό,τι έχω κατακτήσει, το έχω κάνει, επειδή είχα πάντα αυτή τη συμβουλευτική οδό. Δεν θα είχα κάνει διαφορετικά τίποτα. Είχα πάντα την ανάγκη να κοιτάξω το μέσα μου, την ψυχή μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share