Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα»: Το μήνυμα της κόρης του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

«Μη γίνεσαι ρεζίλι»

21 Δεκεμβρίου 2023 13:06
«Πατέρα κάτσε φρόνιμα»: Το μήνυμα της κόρης του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τον αδελφό της Θάνο Πλεύρη, και η Φένια Πλεύρη, κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη στέλνει το δικό της μήνυμα όλο νόημα στον πατέρα της για τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Αναρτώντας ένα απόσπασμα από την ελληνική ταινία με τίτλο «Πατέρα κάτσε φρόνιμα» όπου ακούγεται και το ομώνυμο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα, η Φένια Πλεύρη αντιδρά για την επιλογή του 83χρονου πατέρα της να προχωρήσει σε γάμο με την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα
Μη γίνεσαι ρεζίλι
Τα νιάτα θέλουν έρωτα
Κι οι γέροι χαμομήλι» είναι οι στίχοι που ακούγονται στο απόσπασμα που κοινοποίησε η Φένια Πλεύρη.

Αξίζει 1 εκατομμύριο: Το πανάκριβο «παλάτι» με πισίνα που αγόρασε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην Τζόρτζια Σιακαβάρα

Μία αποκάλυψη έκανε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχετικά με τη σχέση του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα On Time και η Σάσα Σταμάτη ο δικηγόρος επιβεβαίωσε την είδηση ότι οι δυο τους θα παντρευτούν σύντομα, μέσα στο 2023. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο γάμος τους θα γίνει σε εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του στην Παιανία.

“Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό” ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη η οποία τους συνάντησε στην πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

Αξίζει 1 εκατομμύριο: Το πανάκριβο «παλάτι» με πισίνα που αγόρασε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει επίσημη πρεμιέρα στην παράσταση “Γέρμα”, ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Το έργο αφορά την ιστορία μιας παντρεμένης γυναίκας που δεν έχει τεκνοποιήσει και ο διακαής πόθος της για παιδί μετατρέπεται σε εμμονή. Ο συγγραφέας τοποθετεί την ιστορία στην ισπανική ύπαιθρο, ωστόσο, ο Κώστας Παπαπέτρος στη διασκευή του την τοποθετεί στην περιοχή της Μάνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share