Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Συγκινεί η Βασιλική Τρουφάκου: «Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου λυτρώθηκε με το θάνατο - Όταν χάνεται ένας γονιός...»

«Ο μισογυνισμός είναι το θέμα. Υπάρχει σε όλους μας. Είμαστε πιο επικριτικοί, όταν μιλάει μια γυναίκα, θα τη διορθώσουμε πιο εύκολα, έχουμε λιγότερη υπομονή απέναντι στις γυναίκες»

19 Δεκεμβρίου 2023 07:44
Συγκινεί η Βασιλική Τρουφάκου: «Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου λυτρώθηκε με το θάνατο - Όταν χάνεται ένας γονιός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βασιλική Τρουφάκου βρέθηκε καλεσμένης το βράδυ της Δευτέρας 18/12 στην εκπομπή Night Out και συγκίνησε, μιλώντας για το θάνατο του μπαμπά της. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας της λυτρώθηκε που έφυγε από τη ζωή.

«Είμαι και πολιτικός μηχανικός. Συνεργάζομαι με το γραφείο του αδερφού μου γιατί εγώ είμαι κυρίως ηθοποιός. Έχω δυο αδερφούς που με έχουν βασανίσει πολύ ως παιδί. Ο μεγάλος μου αδερφός όμως. έχει υπάρξει και προστάτης μου σε πολλές φάσεις της ζωής μου» ανέφερε αρχικά η Βασιλική Τρουφάκου.

Ενώ στη συνέχεια, εμφανώς συγκινημένη μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της.

«Η σχέση με τον μπαμπά μου ήταν καλή. Ήταν ο κλάσικός πατέρας που έλειπε πολύ από το σπίτι αλλά η σχέση μας ήταν καλή. Είναι μεγάλη τελεία όταν χάνεται ο ένας γονιός από τη ζωή. Μπαίνει μια μεγάλη τελεία. Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται όταν φύγει και μετά αρχίζει κάτι πολύ ωραίο, ανήκει πάλι σε σένα και μπορείς να πλάθεις τις εικόνες που θες, ανήκει πάλι σε εσένα και όχι στην αρρώστια το» είπε η ηθοποιός.

«Με αγχώνει το πέρασμα του χρόνου. Ξέρω όμως ότι με περιμένουν και άλλα πράγματα μεγαλώνοντας, μου ανοίγουν κι άλλοι ρόλοι. Έχει και τα καλά του το να μεγαλώνεις λίγο» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο η Βασιλική Τρουφάκου.

Τέλος, η Βασιλική Τρουφάκου μίλησε για τον μισογυνισμό που είναι βαθιά ριζωμένος στην κοινωνία μας αλλά και την επιθυμία της να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια.

«Αυτό με την ομορφιά δεν είναι το πρόβλημα. Ο μισογυνισμός είναι το θέμα. Υπάρχει σε όλους μας. Είμαστε πιο επικριτικοί, όταν μιλάει μια γυναίκα, θα τη διορθώσουμε πιο εύκολα, έχουμε λιγότερη υπομονή απέναντι στις γυναίκες.

Όταν μια γυναίκα λέει την άποψή της θεωρείται σκύλα. Όλοι έχουμε μισογυνισμό… Στη δουλειά μας για παράδειγμα, λένε να κλείσουν πρώτα τους άντρες και μετά τις γυναίκες… Έχω βρει τον μπελά μου γιατί έχω διεκδικήσει πράγματα, έχω χάσει δουλειά. Έχω βρει άλλη μετά αλλά εντάξει… » είπε.

«ε ξέρω αν είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια. Μου αρέσει σαν μελλοντική σκέψη. Θα δούμε αν τα καταφέρω. Θέλω να είναι μια οικογένεια που θα υπάρχει αγάπη… Έχω καλά παραδείγματα από οικογένειες με φίλους μου» κατέληξε η Βασιλική Τρουφάκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share