Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Λάμπρου: «Πήγα να πλύνω τα δόντια και έφευγαν τα ούλα. Στα 30 γνώρισα τη βιολογική μου μητέρα» - Ο Γολγοθάς με τον καρκίνο και η υιοθεσία

«Όταν το πρωτοέμαθα, ένιωθα περίεργα το πρώτο διάστημα, έκλαιγα στο μαξιλάρι μου τις πρώτες μέρες»

14 Δεκεμβρίου 2023 21:46
Συγκλονίζει ο Ανδρέας Λάμπρου: «Πήγα να πλύνω τα δόντια και έφευγαν τα ούλα. Στα 30 γνώρισα τη βιολογική μου μητέρα» - Ο Γολγοθάς με τον καρκίνο και η υιοθεσία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Ανδρέας Λάμπρου μίλησε για τον Γολγοθά που πέρασε με τον καρκίνο και τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως είναι υιοθετημένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα OnTime Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Παράλληλα, καθήλωσε ο Κυριάκος Κυανός για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος

«Πήγα να πλύνω τα δόντια και έφευγαν τα ούλα»

«Πέρασα καρκίνο. Ευτυχώς το αντιμετώπισα γρήγορα και άμεσα. Εν συνεχεία πέρασα κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. Ήταν απόρροια της κούρασης και του όλου τρεξίματος αλλά κυρίως λόγω της απόρριψης της δουλειάς μου. Μπορεί να πέτυχα 10 πράγματα αλλά όταν έχω προσπαθήσει για 100, υπάρχει ζόρι», δηλώνει ο Ανδρέας Λάμπρου.

«Πήγα να πλύνω τα δόντια μου μια μέρα και έφευγαν τα ούλα. Πήγα στον οδοντίατρο και μου είπε ότι δεν είναι δική του ειδικότητα. Ξεκίνησα θεραπεία για να το αντιμετωπίσω. Είχε να κάνει με τον οργανισμό γενικότερα», εξομολογείται στη συνέχεια ο επιτυχημένος τραγουδοποιός.

«Στα 30 γνώρισα τη βιολογική μου μητέρα»

Για το θέμα της υιοθεσίας ο Ανδρέας Λάμπρου παραδέχεται: «Το έμαθα σε ηλικία 30 ετών, πολύ αργά. Ψυχανεμιζόμουν διάφορα χωρίς να έχω όμως αποδείξεις. Ρώτησα τη γυναίκα μου αν ισχύει κάτι τέτοιο. Την πρώτη φορά μου είπε «δεν ξέρω τίποτα», παρ’ όλο που ήξερε».

«Είχε συζητηθεί, το ήξεραν όλοι εκτός από εμένα. Τη δεύτερη φορά μού είπε πως η αλήθεια είναι αυτό που ψυχανεμίζομαι. Ήταν καλό το ότι μου το είπε, γιατί έπρεπε να ξέρω την αλήθεια της ζωής μου. Όταν το πρωτοέμαθα, ένιωθα περίεργα το πρώτο διάστημα, έκλαιγα στο μαξιλάρι μου τις πρώτες μέρες», εξομολογείται στη συνέχεια.

«Τη βιολογική μου μητέρα τη λέω «θεία» ακόμη και τώρα. Για πάντα θα είναι η θεία μου, γιατί γονιός δεν είναι αυτός που σε γεννάει αλλά αυτός που σε μεγαλώνει», καταλήγει επί του θέματος ο Ανδρέας Λάμπρου στην OnTime.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share