Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Ιωάννα Παππά: «Πιθανότερο είναι να γίνει γάμος με τον σύντροφό μου παρά να βαπτίσουμε τον γιο μας» (video)

«Παιδί ομόφυλου ζευγαριού θα έρθει αντιμέτωπο με δυσκολίες γιατί η κοινωνία είναι σκληρή»

14 Δεκεμβρίου 2023 13:09
Ιωάννα Παππά: «Πιθανότερο είναι να γίνει γάμος με τον σύντροφό μου παρά να βαπτίσουμε τον γιο μας» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον σύντροφό της αλλά και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια μίλησε η Ιωάννα Παππά, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο του γάμου. Η αλήθεια είναι ότι με τον σύντροφό μου δεν περιμέναμε ότι θα ερχόταν ένα παιδί τη στιγμή που ήρθε, παρότι είχαμε πάρει την απόφαση να γίνουμε γονείς. Μετά συνέβησαν διάφορα γεγονότα που δε μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε ούτε σε γάμο ούτε σε βάπτιση. Ο γιος μας είναι 4,5 ετών. Πλέον, το πιθανότερο είναι ένας γάμος παρά μια βάπτιση και θα είναι παρανυφάκι», είπε η Ιωάννα Παππά.

Δείτε επίσης: Οι τραγικές ώρες της Ιωάννας Παππά: Το σύμφωνο γάμου, τα αρνητικά σχόλια για την εγκυμοσύνη, το παιδί μετά τα 40 και η μελαγχολία!

«Έχω στο περιβάλλον μου ανθρώπους ομοφυλόφιλους που έχουν μπει στη διαδικασία να αποκτήσουν παιδί μέσω τεκνοθεσίας. Για μένα, το σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη. Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα, θα έρθει αντιμέτωπο με δυσκολίες το παιδί, γιατί η κοινωνία δεν είναι ιδανική… Σίγουρα θα υπάρξουν θέματα, αλλά από το σπίτι θέλει στήριξη, πολύ διάλογο και ενημέρωση», ανέφερε η ηθοποιός ενώ σε άλλο σημείο σχολίασε, «Κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει αν θα γίνει μητέρα ή όχι. Δεν υπάρχουν κανόνες και πρέπει σε αυτά τα θέματα».

«Είναι δύσκολο όταν φεύγει η μάνα! Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι "θα ήθελα να υπάρχει, να της μιλήσω"» - Συγκινεί η Ιωάννα Παππά για τον θάνατο της μητέρας της (Video)

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Παππά για τον θάνατο της μητέρας της λέγοντας ότι «είναι δύσκολο όταν φεύγει η μάνα» και ότι «υπάρχουν στιγμές που λέω ότι "θα ήθελα να υπάρχει, να της μιλήσω"»

«Ο πρώτος “έρωτας” νομίζω ήρθε στο Δημοτικό. Ήταν ένα αγόρι, ένας συμμαθητής μου και λέγαμε με την κολλητή μου ότι θα τον μοιραστούμε» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παππα.

Διαβάστε επίσης: Οι τραγικές ώρες της Ιωάννας Παππά - Το σύμφωνο γάμου, τα αρνητικά σχόλια για την εγκυμοσύνη, το παιδί μετά τα 40 και η μελαγχολία!

«Ο γιος μου είναι πολύ κοινωνικός. Αν πάμε κάπου για φαγητό και υπάρχει άλλο παιδάκι σε άλλο τραπέζι, θα καθίσουμε την άλλη παρέα όταν τελειώσουμε. Μου έκανε εντύπωση που πριν λίγες ημέρες, τον κοίμιζα και γύρισε και μου είπε, “το ξέρω ότι θέλεις τη μαμά σου, τη γιαγιά Αλεξία”…»

«Είναι δύσκολο όταν φεύγει η μάνα! Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι "θα ήθελα να υπάρχει, να της μιλήσω"»

«Είναι δύσκολο όταν φεύγει η μάνα. Τώρα που είμαι κι εγώ μητέρα το καταλαβαίνω περισσότερο από όλες τις πλευρές. Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι θα ήθελα να υπάρχει, να της μιλήσω. Είμαι πολύ τυχερή όμως γιατί έχω πάρα πολύ καλή σχέση με την αδερφή μου και δε νιώθω αυτή τη μοναξιά μετά την απώλεια του γονέα» είπε η ηθοποιός για τον γιο της και την απώλεια της μητέρας της»

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, η Ιωάννα Παππά ανέφερε, «Μου είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσω τα πράγματα. Το βλέπω με το ένα παιδί. Δε θέλω να υπάρξει πίεση, δε θα είναι καλό για κανέναν».

«Με τον σύζυγό μου γνωριζόμαστε από πολύ παλιά. Γνωριζόμαστε από το 2004, ήμασταν φίλοι στην αρχή. Είναι κοινή μας απόφαση να μην παντρευτούμε. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης όταν έμεινα έγκυος. Δεν ήταν ζητούμενο για κανέναν από τους δυο ένας γάμος. Αλλά στο μέλλον ποτέ δε ξέρεις, δεν είναι κάτι που αποκλείεται να συμβεί» είπε η Ιωάννα Παππά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share