Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για την Ιωάννα Παππά: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό

8 Δεκεμβρίου 2021 16:12
Βαρύ πένθος για την Ιωάννα Παππά: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ιωάννα Παππά καθώς έφυγε από την ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα, Αλέκα. Η γνωστή ηθοποιός γνωστοποιήσε την δυσάρεστη αυτή είδηση στο facebook. Επίσης, θύμα του κορωνοϊού έπεσε και η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού, Ιάκωβου Μυλωνά, καθώς ο ιός στέρησε την ζωή από το 81χρονο πατέρα.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παππά δημοσίευσε μια μαύρη εικόνα στον λογαριασμό της στο facebook χωρίς να αναφέρει τίποτα επιπλέον ενώ μια αντίστοιχη φωτογραφία ανέβασε και η αδερφή της, Τίνα.

«Τίνα μου συλλυπητήρια καλό ταξίδι στη μανούλα σου καλό παράδεισο να έχει ψυχούλα της μας λύπησε και μας αιφνιδίασε η Αλέκα», έγραψε μια από τις διαδικτυακές φίλες της Τίνας Παππά κάτω από την ανάρτηση.

Οι αναρτήσεις της Παππά και της αδερφής της για την απώλεια της μητέρας τους

«Έχουμε ζήσει πολύ άσχημα χρόνια εδώ και μια δεκαετία περίπου»

Η Ιωάννα Παππά μίλησε στο Βημαgazino για την κρίση που περνά το θέατρο όλο αυτό το καιρό και έδωσε την δική της άποψη στο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σκεφτόμουν, όλον αυτόν τον καιρό, ότι επιτέλους το θέατρο έπαιξε τον ρόλο στην κοινωνία που πρέπει να έχει. Ο στόχος μας είναι αυτό να γίνεται μέσα από τις παραστάσεις. Τελικά έγινε κάπως διαφορετικά από ότι συνηθίζουμε.

Αλλά καλώς έγινε. Φυσικά αυτό που συμβαίνει στον θεατρικό χώρο είναι αφορμή για να μιλήσουμε για πράγματα που συμβαίνουν παντού, σε όλες τις χώρες, σε όλους τους χώρους και δυστυχώς αιώνες τώρα. Δεν είναι κάτι σημερινό, ούτε κάτι που ακούμε για πρώτη φορά. Απλώς έφτασε πια πολύ κοντά μας.

Όταν κάτι μας αγγίζει προσωπικά, όταν πλέον άνθρωποι που γνωρίζουμε, που έτυχε να γνωρίσουμε για λίγο ή που είναι φίλοι μας, έχουν υπάρξει είτε θύτες είτε θύματα, αυτό μας κλονίζει και η πρώτη αντίδραση είναι ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση σοκ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share