Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού: «Σε πιάνουν στο στόμα τους και σε ξε@@ζουν…»

Η απάντηση μετά τη δήλωση για τον Δημήτρη Πανόπουλο

10 Δεκεμβρίου 2023 17:26
Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού: «Σε πιάνουν στο στόμα τους και σε ξε@@ζουν…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Γερμανού ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της στο Καλύτερα δε γίνεται αν θα επέλεγε να πάει καλεσμένη στο σ@ξ podcast της Δάφνης Καραβοκύρη. Η παρουσιάστρια ήταν κάθετα αρνητική και εξήγησε τον λόγο, απαντώντας -εμμέσως- και σε όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες μετά τη δήλωσή της για τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Δεν θα πήγαινα, κωλώνω. Όχι επειδή είναι ταμπού, αλλά πολύ ειλικρινά θα σας πω ότι κωλώνω με τη μετά αναπαραγωγή που θα είχε η συζήτησή μας. Για εμένα το σ@ξ δεν είναι καθόλου ταμπού, είναι ένα υπέροχο δώρο της ζωής μας, το οποίο όλοι θα πρέπει να το απολαμβάνουμε. Ειλικρινά, Δάφνη μου το λέω όσο πιο ειλικρινά μπορώ- θα σκεφτόμουν και ίσως είναι ντροπή μου, τι τι θα γινόταν μετά» είπε με νόημα η Ναταλία Γερμανού.

«Εδώ λες κάτι πολύ πιο ανώδυνο και σε πιάνουν στο στόμα τους και σε ξεσκίζουν. Θα πήγαινα εγώ να πω όλα μου τα σεξουαλικά απωθημένα; Όπως θέλεις πες το. Φανταστείτε τι θα γινόταν μετά. Αυτό θα σκεφτόμουν και δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της Δάφνης. Να πιούμε καφέ και να τα πούμε όποτε θέλει, αλλά όχι επειδή το σ@ξ είναι ταμπού» πρόσθεσε, επίσης, η Ναταλία Γερμανού.

«Καρφί» Χρηστίδου σε Ναταλία Γερμανού: «Δεν μου άρεσε η δήλωσή της, δεν το βρίσκω σωστό»

Το δικό της «καρφί» πέταξε η Σίσσυ Χρηστίδου στη Ναταλία Γερμανού μετά την αναφορά της στον Δημήτρη Πανόπουλο. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν της άρεσε η δήλωσή της και δεν το βρίσκει σωστό.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε αρχικά: «Μου έρχεται μια έκφραση που είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κοίταξε πόσο συμφωνώ σήμερα με τον φίλο μου. Νομίζω ότι λίγοι παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση θα μπορούσαν να πούνε αυτό που είπε η Ναταλία και να μην γίνει τίποτα.

Να κάνουν μία τέτοια παραδοχή -που της βγάζω το καπέλο προσωπικά, που μίλησε με τέτοια ειλικρίνεια για τη συνθήκη αυτή- και να μην πειράξει κανέναν αυτό. Αν το είχε κάνει αυτό ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου συμπλήρωσε: «Σε σχέση με τη δήλωσή της αυτό που δεν μου άρεσε ήταν αυτό που του είπε ότι “δεν είσαι καλός”. Το “δεν ταιριάζουμε” το ακούω, το “δεν λειτουργεί η χημεία μας”, το ακούω. Πολλές φορές, μπορεί με έναν άνθρωπο που με εμένα κουμπώνει και περνάμε φανταστικά, με άλλους να μην ταιριάζει και να τσακώνονται. Το να λες σε έναν άνθρωπο ότι δεν είσαι καλός, εγώ δεν το βρίσκω σωστό, γιατί μπορεί να μην είναι με τη δική σου οπτική και να που της έδωσε εκείνο που εκείνη εκτιμούσε».

«Κατά τα άλλα, το “δεν ταιριάζουμε” και “δεν λειτουργεί η χημεία μας” είναι πολύ θεμιτό. Υπάρχουν ομάδες που αλλάζουν τις παρέες του κάθε χρόνο και υπάρχουν ομάδες που είναι πιο σταθερές και δεν θέλουν να αλλάζουν συνεργάτες. Εμείς είμαστε μία από αυτές κι όταν αλλάζει ένας στα 6 χρόνια, γίνεται και θέμα. Ενώ άλλες εκπομπές ξηλώνονται και ξαναφτιάχνονται από την αρχή. Κι αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο παρουσιαστής δε δίνει την εντολή, κάνει τις προτάσεις του και είναι λογικό» κατέληξε η παρουσιάστρια στο «Χαμογέλα και πάλι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share