Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Νάντια Μπουλέ: «Δεν είχα σκοπό να σταματήσω τον θηλασμό - Δεν το ήθελε με τίποτα η μικρή» (video)

«Δεν είχα βάλει κανένα όριο»

8 Δεκεμβρίου 2023 22:47
Νάντια Μπουλέ: «Δεν είχα σκοπό να σταματήσω τον θηλασμό - Δεν το ήθελε με τίποτα η μικρή» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time μιλώντας για τη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της και τα επόμενα σχέδιά της. Με την ευκαιρία, δείτε το εκπληκτικό σώμα της παρουσιάστριας με μαγιό.

Για το πρόγραμμα και τις κοινές δραστηριότητες με την μικρή της, η Νάντια Μπουλέ αναφέρθηκε στα ταξίδια της στο εξωτερικό αλλά και τη διαδικασία του θηλασμού.

«Θα γίνει 2,5 ετών. Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και ταυτόχρονα πόσο εξουθενωμένη είσαι. Βλέπεις το παιδί σου και λες: “Πότε πήγε 2 χρονών;” Περίεργο όλο αυτό. Την έπαιρνα παντού μαζί, στη Ρουμανία, στην Κύπρο, στη Θεσσαλονίκη, όπου πάω έρχεται μαζί μου», είπε η Νάντια Μπουλέ.

Για τον θηλασμό: «Δεν είχα βάλει κανένα όριο. Στην αρχή όταν γεννήθηκε είχα σκεφτεί ότι ήθελα να θηλάσω. Πήγε καλά και συνέχισα πάλι χαλαρά. Όταν έφτασα στον ένα χρόνο και επιχείρησα να το χαλαρώσω, δεν ήθελε με τίποτα η μικρή. Δεν ήθελα να την πιέσω, ήθελα να γίνει φυσιολογικά αυτό», εξομολογήθηκε η Νάντια Μπουλέ.

«Σε ένα ταξίδι που πήγαμε τώρα στη Ρουμανία, τα βράδια δεν κοιμόταν μαζί μου γιατί τραγουδούσα και έπρεπε να λείπω. Το πήρε ήπια και βγήκε μόνο του, δεν είχα σκοπό να σταματήσω», ανέφερε η Νάντια Μπουλέ για τον θηλασμό της κόρης της.

Η Νάντια Μπουλέ... αναστενάζοντας σαν Πετρούλα λέει τον καιρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νάντια Μπουλέ: Το αποτέλεσμα σίγουρα ήταν εντυπωσιακό και η παρουσιάστρια απέδειξε στο τηλεοπτικό κοινό ότι μπορεί να το κάνει εξίσου καλά!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share