Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Κατάθεση ψυχής από Άκη Σακελλαρίου: «Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά, τίποτα άλλο - Μετά την περιπέτεια της υγείας μου...»

«Τα πράγματα είναι πιο καθαρά μέσα μου»

8 Δεκεμβρίου 2023 18:17
Κατάθεση ψυχής από Άκη Σακελλαρίου: «Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά, τίποτα άλλο - Μετά την περιπέτεια της υγείας μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Άκης Σακελλαρίου, αναφέροντας πως μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, θέλει μόνο τα παιδιά του να είναι καλά και τίποτα άλλο.

Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Άκης Σακελλαρίου στην εκπομπή «Μαμά-δες» και τη Τζένη Θεωνά, προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 8/12 στο «Happy Day».

Στο απόσπασμα αυτό, ο Άκης Σακελλαρίου αναφέρεται στην περιπέτεια της υγείας του, αποκαλύπτοντας πως εκ τότε έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο βλέπει τα πράγματα.

«Δε σκέφτομαι πότε θα γίνω παππούς, σκέφτομαι ότι θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά, τίποτα άλλο… Μετά την περιπέτεια της υγείας μου, τα πράγματα είναι πολύ πιο καθαρά μέσα μου. Σκέφτομαι ότι θέλω να ξεκουραστώ, να βρίσκομαι με τα φιλαράκια μου. Οι φίλοι μου είναι οικογένειά μου» είπε ο Άκης Σακελλαρίου.

Δείτε το βίντεο

«Χρειάστηκε να κάνω δύο επεμβάσεις...»: Συγκλονίζει ο Άκης Σακελλαρίου για το πρόβλημα υγείας του (video)

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Άκης Σακελλαρίου το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11), μιλώντας μεταξύ άλλων για τον λόγο που ασχολήθηκε με την υποκριτική, τα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει για την άρθρωσή του και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ηθοποιού για την δύσκολη εργασιακή εμπειρία.

«Η πρώτη μου επαφή με το θέατρο ήταν στο σχολείο για να προσεγγίσω τις κοπέλες. Εκ των υστέρων καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος της ποίησης, του θεάτρου, της μουσικής είναι κάτι πολύ πιο βαθύ κι ουσιαστικό. Ο ναρκισσισμός είναι μία κινητήριος δύναμη για τους ηθοποιούς απλά να μην παραμένει εκεί».

Παραδέχτηκε ακόμη ότι έχει δεχτεί προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές αλλά λόγω της περιπέτειες με την υγεία του που αντιμετώπισε τις απέρριψε.

«Δέχομαι προτάσεις αλλά μετά την περιπέτεια υγείας αποφάσισα ότι η δουλειά πρέπει να έχει πιο υγιή βάση».

Σχετικά με τις επεμβάσεις που χρειάστηκε για να βελτιώσει την άρθρωσή του είπε: «Χρειάστηκε να κάνω δύο επεμβάσεις στη γλώσσα μου για να μπορέσω να διαμορφώσω το “ρ”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share